• 28 Φεβρουαρίου, 2021

Νέες αποκαλύψεις “φωτιά” Κακλαμανάκη: Δεν είναι μόνο η Σοφία υπάρχουν κι άλλες κοπέλες

 Νέες αποκαλύψεις “φωτιά” Κακλαμανάκη: Δεν είναι μόνο η Σοφία υπάρχουν κι άλλες κοπέλες

Μετά τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος για απειλές κατά της ζωής του για να μη μιλήσει για όσα γίνονταν, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 προκαλώντας νέα θύελλα.

Υποστήριξε πως δεν είναι μόνο η Σοφία Μπεκατώρου αλλά και άλλες κοπέλες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον εφιάλτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο “δεύτερος βιασμός” της Σ. Μπεκατώρου: Ο ένοχος δύναται να τιμωρηθεί – Τι λέει στο libre πρώην μέλος της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, τι υποστηρίζουν νομικοί (vid)

Συνταρακτικές αποκαλύψεις Κακλαμανάκη με αφορμή την υπόθεση Μπεκατώρου: Ομερτά και βία στους αθλητές από την Ομοσπονδία – Το φιλμάκι που εξετάζει ο εισαγγελέας (vid)

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως αν κάποιος ψάξει τα πάντα στην Ομοσπονδία θα βρει πολλά περισσότερα, περισσότερα κι απ’ όσα γνωρίζουν οι αθλητές.

Ο ίδιος γνώριζε για τον βιασμό της Σοφίας Μπεκατώρου εδώ και περίπου ένα χρόνο. Του το είχε εκμυστηριευτεί η Ολυμπιονίκης λίγο μετά την παρέμβαασή του στην Βουλή για το αθλητικό νομοσχέδιο (Νοέμβριος του 2019).

Κάλεσε τους αθλητές να είναι ενωμένοι απέναντι στην βία που ασκείται, και εξαπέλυσε και πάλι κατηγορίες κατά της ομοσπονδίας για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και κατάχρηση εξουσίας.