Νέα σύγκρουση Πλεύρη-Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ- Με αγωγή 9 εκατ. απειλεί ο πρ. υπουργός- Παρέμβαση Γεωργιάδη

 Νέα σύγκρουση Πλεύρη-Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ- Με αγωγή 9 εκατ. απειλεί ο πρ. υπουργός- Παρέμβαση Γεωργιάδη

Με αγωγή απειλεί τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ο Παύλος Πολάκης για όσα είπε ο υπουργός στη Βουλή σχετικά με απευθείας αναθέσεις 9 εκατ, ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ (προκάτοχος ΕΟΔΥ), επί Πολάκη.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, από τη Βουλή, ρώτησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τη γνώμη τους για τις απευθείας αναθέσεις ύψους 9 εκατ. ευρώ από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε σε απευθείας αναθέσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2016-2018 για τη φύλαξη ύψους 9 εκατ. ευρώ, καλώντας τους συναδέλφους του να πάρουν θέση.

«Σε μέρος των τιμολογίων αυτών για 1 και πλέον χρόνο στην αναγραφή πληρωμής αναφέρεται ”πληρωμή αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη”! Αυτό αναφέρουν τα τιμολόγια! Η δουλειά υπουργού είναι να διαβιβάσει τα στοιχεία, να ζητήσει από τον ΕΟΔΥ προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και δεν έχει άλλη δουλειά! Θα μου πείτε για αυτά τα 9 εκατ. ευρώ απευθείας αναθέσεων πώς πήγανε; Αν είχατε βρει εσείς τιμολόγια με εντολές αναπληρωτή υπουργού της ΝΔ τι θα κάνατε; Πάνω στα έδρανα θα ήσασταν! Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», κατέληξε.

Η ανάρτηση Πολάκη

ΑΚΟΥ Πλεύρη,ακροδεξιε υπουργέ Υγειας που νομίζεις πως μπορείς εσυ, να λασπώσεις εμένα!
Εγώ επι θητειας μου ΕΔΙΩΞΑ τους εργολάβους από 77 νοσοκομεία από τα 115 και εξοικονόμηςα πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ δημόσιο χρήμα που πήγαινε σε υπερτιμολόγηση και μίζες σε διάφορους,την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι με τις ατομικες συμβασεις εργασιας που φέραμε στη θέση τους πληρώνονταν 200-300 ευρώ παραπάνω το μήνα ,από αυτά που έπαιρναν από τους εργολάβους!
Τους εργολάβους φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχαν αναλάβει με ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ από το 2008 μέχρι το 2014 ,(φωτό 2-5) τους έδιωξα το καλοκαίρι του 2016 από τη φύλαξη του κτιρίου του κεντρικού Υπουργείου στην Αριστοτελους και από όλα τα υπόλοιπα κτίρια αρχές του 2018 ,όταν καταφέραμε να ξεβρωμίσουμε από τη συμμορία Πουλης-Οικονομου-Θεοφιλατου-Παπαδημητριου και Σια τον οργανισμό και προκηρύξαμε και εκεί το διαγωνισμό για τις ατομικες συμβασεις!!!
Ο αείμνηστος Ροζενμπεργκ μέσα σε ένα πόλεμο από τη συμμορία σας κατάφερε το 2016 -17 να κάνει το διαγωνισμό για τα 500 άτομα που στελέχωσαν τις ΜΕθ και το διαγωνισμό για τα 150 άτομα του πρώτου προγράμματος για το προσφυγικό .Μόλις ολοκληρώθηκαν αυτοί οι διαγωνισμοί προχωρησαμε και στην απομάκρυνση των εργολάβων φύλαξης και καθαριότητας του ΚΕΕΛΠΝΟ που εσείς τους είχατε αναθέσει μέχρι και τη φύλαξη κτιρίων του Εοπυυ του ΕΚΕΠΥ,τα ΠΕΔΥ,την ΕΣΔΥ κλπ .

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙς ΥΓΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΑΦΕΙΟΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ 15055 7/50 2019 Αθήνα 06 Οκτωβρίου 2014 Προς: Γεν.Δ/ντη ΚΕΕΛΠΝΟ κ.Θεόδωρο Παπαδημητρίου ΘΕΜΑ: <<Διάθεση υπαλλήλων ασφαλείας στο γραφείο του Av. Υπουργού Υγείας>>. Παρακαλούμε όπως διαθέσετε μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ δύο (2) άτομα από της εταιρεία φύλαξης(scurity) στο ραφείο του Γρηγοράκου στο Υπουργείο Υγείας για την φύλαξη και ασφάλεια του γραφείου Υπουργού Υγείας κ.Λεωνίδα του. o Διευθυντής Σραφείου Αν.ΥπομργούΥγείας γόυγγείας Γεώργλοςτειοργακόπουλος"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Tox- Διεύθυνση Αριστοτέλους17 Ταχ. Κώδυκας 101 Τηλέρωνο 210-5201520 Fax 210-5202075 Αθήνα げ 7-2014 Κριθ.ποωτ. 63409 ΠΡΟΣ: ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ rp. Προέδρου rρ. Διευθυντή ΘΕΜΑ Διάθεση υπαλλήλων, Σε συνέχεια της συνεργασίας μας r٢ 0IK.10186/31-1-2014), παρακαλούμε όπως εξετάσετε, τη δυνατότητα παράτασης της διάθεσης έξι 6) υπαλλήλων security, στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας από 1-7-2014 έως 31-12-2014,για (2) βάρδιες, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες και επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες φύλαξης των κτιρίων του Υπουργείου Υγείας. o ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ HORKEIa ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑΜΕΝΟΣ ΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ"


Φαντάζει γελοίο η παράταξη και ο υπουργος που ξαναφέρνει πίσω τους εργολάβους στα νοσοκομεία να προσπαθεί να κατηγορήσει εμένα που τους έδιωξα !!(και αν είχαμε μείνει στην κυβέρνηση θα έφευγαν και από τα τελευταία τριάντα νοσοκομεία μετά την απόφαση του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,που μας δικαίωσε για τις ατομικες συμβασεις)
Γι αυτό μικρέ ακροδεξιε ,μάζεψε τη γλώσσα σου που θα μου πεις εμένα για απευθειας αναθεσεις για να καλύψεις το ΦΑΓΟΠΟΤΙ που κάνετε δυο χρόνια τώρα στο όνομα του κορωναιου με τελευταίο κατόρθωμα την ΛΙΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ των 4.000.000 ευρώ για διαφημιστική δαπάνη στα ΜΜΕ για τον εμβολιασμό!
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ πως εγώ έκανα με το Ροζενμπεργκ παράταση υπαρχουσών από εσάς συμβάσεων ,γιατί η πολιτική απόφαση μας ήταν να μην προκηρύξουμε διαγωνισμό για εργολάβους αλλά αυτό που κάναμε τελικά με τις ατομικες συμβασεις !!
ΥΓ .Σου έρχεται και αγωγή για ηθική βλάβη υψους τουλάχιστον 9 εκατομμυρίων ευρώ…..λιλιπούτειε ακροδεξιε του ΛΑΟΣ ….

O υπουργός Ανάπτυξης παραπέμπει σε ανάρτηση στο Facebook του συνεργάτη του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή:

Άκου Πολάκη,
χθες ΤΟΛΜΗΣΕΣ να γράψεις ότι εσύ έδιωξες τον σεκιουριτά από το ΚΕΕΛΠΝΟ!
Επειδή εγώ ήμουν αυτός που κατήγγειλε και αποκάλυψε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τα παράνομα 9 εκατ.€ στον κολλητό σου σεκιουριτά στο ΚΕΕΛΠΝΟ και για τον λόγο αυτό με στοχοποίησες και κυνήγησες…
Να ξέρεις ότι τα ΨΕΜΑΤΑ και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δεν θα σε γλιτώσουν, παρότι επί 4 χρόνια προσπαθούσες να θάψεις αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΑΔΑΛΟ…
Για κάθε ΨΕΜΑ σου θα παίρνεις την απάντηση που σου πρέπει:
Τον κολλητό σου σεκιουριτά ΕΓΩ τον έδιωξα μετά από Ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσα και κέρδισα στην Δίκη την ώρα που ο μακαρίτης ο Ρόζενμπεργκ με τον Νίκο Χαμτζούδη, Νομικό Σύμβουλο δικό σου και του ΚΕΕΛΠΝΟ που εσείς διορίσατε, παραστάθηκαν υπέρ της Εταιρείας security και πάλευαν να την κρατήσουν (πάρε φωτό 1 και 2).
ΤΟΛΜΑΣ να μιλάς και να διαστρεβλώνεις την αλήθεια, με ένα σκασμό λεφτά που του είχατε δώσει;…
Και έχεις το ΘΡΑΣΟΣ να απειλείς τον Θάνος Πλεύρης με αγωγή 9 εκατ.€

Σεραφείμ Κοτρώτσος