• 24 Ιουνίου, 2021

Νέα στοιχεία: Προμελετημένη η απαγωγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη – Τι δείχνουν οι σημειώσεις της 33χρονης

 Νέα στοιχεία: Προμελετημένη η απαγωγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη – Τι δείχνουν οι σημειώσεις της 33χρονης

Νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Ιούνιο. Μέσα από τη δικογραφία, αποκαλύπτεται ένα νέο ντοκουμέντο.

Πρόκειται για χειρόγραφες σημειώσεις της 33χρονης κατηγορουμένης, η οποία παραμένει προφυλακισμένη στη Θήβα. Η 33χρονη είχε προλάβει να καταστρέψει τον σκληρό δίσκο του φορητού υπολογιστή της πριν συλληφθεί, ωστόσο, οι Αρχές εντόπισαν τις χειρόγραφες σημειώσεις, όπου είχε σημειώσει το όνομα της ανήλικης μαθήτριας και ένα ερωτηματικό δίπλα, γεγονός που σημαίνει ότι το σχέδιο απαγωγής του κοριτσιού ήταν προμελετημένο, σύμφωνα με το mega.

Από ισχαιμικό επεισόδιο ο θάνατος της 68χρονης μετά το εμβόλιο στην Πέλλα

Πιθανόν η κατηγορουμένη έβαλε το ερωτηματικό γιατί δεν γνώριζε εάν θα φέρει σε πέρας το φρικτό σχέδιό της να αρπάξει το κορίτσι. Επίσης, στο ημερολόγιο με τις καθημερινές της δραστηριότητες, καταγράφεται η διαδρομή που θα ακολουθούσε αλλά και στοιχεία με το ταξί, που χρησιμοποίησε όταν άφησε την μαθήτρια ελεύθερη. Μετά από τις εξελίξεις αυτές, η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε την παράταση της προσωρινής κράτησης της 33χρονης.

Χθες έγινε γνωστό ότι η εισαγγελέας Πρωτοδικών στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών πρότεινε την παραπομπή της 33χρονης σε δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κατηγορούμενη χορήγησε ναρκωτικές ουσίες στην ανήλικη και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά, πριν την αφήσει ελεύθερη ύστερα από δύο 24ωρα παράνομης κράτησης. Κατά την πολύμηνη έρευνα της ανακρίτριας δεν προέκυψε η εμπλοκή άλλων προσώπων στην υπόθεση ούτε βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στην κατοχής της.