• 25 Οκτωβρίου, 2021

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν – Οι αρχές έστειλαν την κάρτα μνήμης της κάμερας στην Κίνα

 Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν – Οι αρχές έστειλαν την κάρτα μνήμης της κάμερας στην Κίνα

Οι αρχές δεν μπορούν να καταλήξουν στο ασφαλές συμπέρασμα για το εάν η κάρτα μνήμης από την κάμερα του σαλονιού, αφαιρέθηκε πριν ή μετά τη δολοφονία για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εκ προμελέτης ή όχι έγκλημα. Ο δολοφόνος Καρολάιν μητέρας ενός κοριτσιού ενός έτους, μπορεί να κρίθηκε προφυλακιστέος, σχεδόν ένα μήνα μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ωστόσο, οι έρευνες των αρχών δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Και αυτό γιατί, πρέπει να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το εάν το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο ή όχι, όπως υποστηρίζει ο δολοφόνος.

Ο ίδιος αρνείται το σχεδιασμό του φόνου, όπως επίσης είχε αρνηθεί εξ΄ αρχής οποιαδήποτε ανάμειξη με το έγκλημα.

Αντιθέτως, θυμίζουμε ότι είχε επινοήσει ένα σενάριο το οποίο ξεδίπλωσε στην αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, εισέβαλλαν άγνωστοι δράστες στο σπίτι τους από ένα ανοιχτό παράθυρο στο υπόγειο και αφού σκότωσαν το σκύλο της οικογένειας, μπήκαν στο σπίτι και αναζητούσαν χρήματα και κοσμήματα. Αρχικά, άφησε να εννοηθεί ότι στο σπίτι είχαν κρυμμένο το ποσό των 10.000 ευρώ λόγω της διαπραγμάτευσης για την αγορά ενός οικοπέδου όπου θα έχτιζαν το σπίτι τους για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Σύμφωνα με τον ίδιο και πριν ομολογήσει την πράξη του, οι δράστες έμειναν για ώρες μέσα στο σπίτι και απείλησαν με όπλο ακόμα και το παιδί τους. Η Καρολάιν φώναζε ενώ εκείνος ακολούθησε όλες τις οδηγίες τους. Μάλιστα, έλεγε ακόμα και στα μέσα ενημέρωσης, ότι ο ίδιος ήταν υπάκουος στις εντολές των δραστών.

Οι ερευνητές της αστυνομίας προσπαθούν να αποδείξουν τί πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ της 11ης του Μάη όταν η Καρολάιν πήγε για ύπνο στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους. Όπως αποκάλυψε ο δολοφόνος της, μετά από σχεδόν 8 ώρες ανάκριση, παραδέχτηκε ότι κανένας δεν μπήκε στο σπίτι τους και πως με την Καρολάιν ή σχέση τους δεν ήταν καλή.

Εάν αποδειχθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν τη δολοφονία της συζύγου του τότε ενισχύεται το σενάριο του εκ προμελέτης εγκλήματος.

O γρίφος για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας θα δοθεί στην Κίνα, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα.