• 15 Απριλίου, 2021

Νέα Σμύρνη: Τους συνέλαβαν μέσα στο σπίτι τους (vid)

 Νέα Σμύρνη: Τους συνέλαβαν μέσα στο σπίτι τους (vid)

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για υποθέσεις αστυνομικής αυθαιρεσίας την μέρα των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με το news247, ο Μιχάλης καταγγέλλει πως όταν επέστρεψε μαζί με την κοπέλα του στο σπίτι του, μετά την πορεία, άκουσε να σκάει μια κρότου-λάμψης και βγαίνοντας να δει τι συμβαίνει, διαπίστωσε ότι στο απέναντι κτίριο αστυνομικοί χτυπήσουν εφήβους.

Ο ίδιος χειροκρότησε ειρωνικά τους αστυνομικούς, ενώ ένας ένοικος της πολυκατοικίας (φορώντας παντόφλες) βγήκε κι αυτός να δει τι συμβαίνει.

Ένταση Τσίπρα – Γεραπετρίτη: “Τα άνθρωπέ μου αλλού, όχι σε εμένα” (vid)

Ωστόσο, κάποιοι αστυνομικοί εξοργίστηκαν και προχώρησαν στην προσαγωγή των δύο ανδρών, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν καταφύγει στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι αστυνομικοί έσυραν τους δύο άνδρες με τη βία έξω από το κτίριο, ενώ χτύπησαν και την κοπέλα του Μιχάλη που κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο. 

Εν τέλει, ο Μιχάλης, χωρίς ευτυχώς να του φορτώσουν κάποιο αντικείμενο ως “προίκα”, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Εκεί ήρθε αντιμέτωπος με λεκτικούς τραμπουκισμούς (“ξέρουμε που μένεις, θα σε κανονίσουμε”) πριν αφεθεί ελεύθερος μετά από αρκετή ώρα.