• 25 Ιουνίου, 2021

Νέα Σμύρνη: “Είναι καλό και ευαίσθητο παιδί ” λέει ο πατέρας του 22χρονου – Τον αναγνώρισαν άλλες τρεις γυναίκες

 Νέα Σμύρνη: “Είναι καλό και ευαίσθητο παιδί ” λέει ο πατέρας του 22χρονου – Τον αναγνώρισαν άλλες τρεις γυναίκες

Νέες περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης καταγγέλλονται για τον 22χρονο φοιτητή στη Νέα Σμύρνη.

Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές από τον περασμένο Αύγουστο έχει επιτεθεί σεξουαλικά σε τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, στη Νέα Σμύρνη, την Ακρόπολη και το Παλαιό Φάληρο, οδηγείται σήμερα (07.05.2021) στον εισαγγελέα.

Οι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στη Νέα Σμύρνη, από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όταν ο 22χρονος, με το μόριό του έξω από τη βερμούδα του, ακολούθησε 25χρονη σοπράνο, έχουν σοκάρει τους πάντες.

Ο πατέρας του, σε δηλώσεις του που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μίλησε για ένα καλό και ευαίσθητο παιδί…

Σοκαριστικό βίντεο: Νεαρός ακολουθεί κοπέλα με τα γεννητικά του όργανα έξω από το παντελόνι (vid)

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», είπε ο πατέρας του 22χρονου. «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», πρόσθεσε.

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», είπε από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.

Τον 22χρονο ως τον άνδρα που τις ακολούθησε με το μόριό του σε κοινή θέα και αυτοϊκανοποιήθηκε αναγνώρισαν άλλες τρεις γυναίκες, εκτός από την 25χρονη σοπράνο, η οποία ανέβασε στο Facebook το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και τις φωτογραφίες του προκειμένου να αναγνωριστεί.