• 8 Δεκεμβρίου, 2021

Νέα ποινή φυλάκισης για τον Σταύρο Ψυχάρη

 Νέα ποινή φυλάκισης για τον Σταύρο Ψυχάρη

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του «Βήμα FM», Σταύρος Ψυχάρης, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο σε ποινή φυλάκισης 45 ημερών.

Σε ποινή φυλάκισης 45 ημερών καταδικάστηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. στο «Βήμα FM» Σταύρος Ψυχάρης και ο αντιπρόεδρος, Νίκος Θρασυβούλος.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ενόχους του τον Σ. Ψυχάρη και τον Ν. Θρασύβουλο αναφορικά με ποινική δίωξη κατά των διοικούντων την εταιρεία – φορέα του ρ/σ  «Βήμα FM» για τη μη καταβολή των αποδοχών τους.

Όπως τονίζει η ΕΤΕΡ, οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού «θα συνεχίσουν να είναι σε όλες τις επερχόμενες δίκες (ποινικές και αστικές) κατά των υπευθύνων της εταιρείας που αφέθηκε στην τύχη της με απλήρωτους τους εργαζόμενους και τις υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την επικύρωση της μεταβίβασης του «ΔΟΛ» και των θυγατρικών εταιρειών του, με συμβολαιογραφική πράξη, στην «ALTER EGO» του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι εργαζόμενοι ακόμη προσπαθούν να δικαιωθούν δικαστικά.