Νέα κατάθεση σε βάρος του Λιγνάδη από 25χρονο μάρτυρα: “Μας πρόσφερε ναρκωτικά και αλκοόλ για να ενδώσουμε”

 Νέα κατάθεση σε βάρος του Λιγνάδη από 25χρονο μάρτυρα: “Μας πρόσφερε ναρκωτικά και αλκοόλ για να ενδώσουμε”

Κατάθεση – φωτιά σε βάρος του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας. Οι καταθέσεις παίρνουν, πλέον, την μορφή χιονοστιβάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεση αντίδραση των εισαγγελικών αρχών. Δικαστικές πηγές δεν απέκλειαν ακόμα και την έκδοση εντάλματος σύλληψης, χωρίς, βεβαίως, κάτι τέτοιο να μπορεί ακόμα να επιβεβαιωθεί.

Όπως έγινε γνωστό, ατομο ηλικίας σήμερα 25 ετών, βρέθηκε αργά χθες το βράδυ στις εισαγγελικές αρχές υποστηρίζοντας ότι έχουν τελεστεί τα αδικήματα της αποπλάνησης και του βιασμού και σε βάρος του, το 2010.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το news247.gr, ο μάρτυρας που βρέθηκε χθες στην εισαγγελία επιβεβαίωσε όσα υποστήριξε και ο 25χρονος άνδρας που υπέβαλε χθες το πρωί μηνυτήρια αναφορά. Πρόκειται για πρόσωπο που ο 25χρονος επικαλείται στην μηνυση του, περιλαμβάνοντας τον ως ένα από τα παιδιά που είδε σε ηλικία 14 ετών.

Ο μάρτυρας φέρεται, μάλιστα, να υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη όταν, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του, ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Σεραφείμ Κοτρώτσος