• 16 Ιουνίου, 2021

Νέα καταγγελία Πολάκη για Νικολάου: Απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ για προμήθεια μασκών σε άσχετες εταιρείες

 Νέα καταγγελία Πολάκη για Νικολάου: Απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ για προμήθεια μασκών σε άσχετες εταιρείες

Μετά το σάλο με την αποκάλυψη για τις… “διακοπές” της Γενικής Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου ο Παύλος Πολάκης ξαναχτυπά με νέα ανάρτηση, στην οποία καταγγέλλει την κ. Νικολάου για απευθείας αναθέσεις προμήθειας μασκών από εταιρείες αμορτισέρ και εποχικών ειδών.

Την παραίτηση ή την αποπομπή Νικολάου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ- Θέμα με τις “διακοπές” της γ.γ Αντιεγκληματικής Πολιτικής

Aναφέρει:

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ….συνέχεια ….δεν παίζεται η κυρία !!!Διαβάστε τι μου έστειλαν:(ανάμεσα στα άλλα…)

1) «ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.ΕΣτις 30/3/2020 απευθείας ανάθεση για προστατευτικές μάσκες για την κάλυψη όλων των καταστημάτων κράτησης60.000 τεμ. Μάσκες προς 0,75€Σύνολο με ΦΠΑ 47.000,00€[ΑΔΑ: 97ΙΣ46ΜΤΛΒ-ΞΕΨ ]Ο κος Τιμολέων είναι η αγαπημένη μου περίπτωση.

Με έρευνα στο Γ.Ε.ΜΗ. πράγματι βρίσκεις την εταιρεία του κου Τιμολέοντος. Ομόρρυθμη Εταιρεία με έτος ίδρυσης από τις 11/6/ 1987 (σαν σήμερα κλείνει 33 χρόνια ) λες δεν μπορεί βρε αδερφέ, θα πρόκειται για αξιόπιστη εταιρεία. Το λέει και το όνομα «Τιμολέων», τίμια πράγματα, καθαρά, παστρικά.

Στο Γ.Ε.ΜΗ. είναι επίσης καταχωρημένη και η Ιστοσελίδα της εταιρείας , οπότε πατάς να δεις τί είδους εταιρεία είναι αυτή που πήρε απευθείας από την κα Νικολάου 47.000€ για υγειονομικό υλικό, προστατευτικές μάσκες προς 0,75€;

Και τί βλέπεις; Αντιπροσωπία Αμορτισέρ αυτοκινήτων.

Δηλαδή η κα Νικολάου έψαχνε να βρει μάσκες για την κάλυψη των αναγκών των καταστημάτων κράτησης της χώρας και σκέφτηκε «κάτσε να ψάξω στις αντιπροσωπίες αμορτισέρ να δω τί γίνεται»ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

2) «Διαμαντόπουλος Μαρίνος του Θεοδώρου [μάλλον ατομική επιχείρηση]Στις 7/4/2020 ο κος Διαμαντόπουλος κάνει προσφοράΚαι στις 9/4/2020 απευθείας «ανάθεση προμήθειας υγειονομικού υλικού (προστατευτικές μάσκες) για την κάλυψη των αναγκών όλων των Καταστημάτων Κράτησης».

270.000 τεμ. Προς 0,80€Σύνολο με ΦΠΑ 228.960,00€[ ΑΔΑ: 6Δ3Γ46ΜΤΛΒ-ΨΡ4 ]

Και βέβαια ψάχνεις πάλι να βρεις μέσω Γ.Ε.ΜΗ. τί σόι εταιρεία είναι τούτη, ποιος καταπληκτικός επιχειρηματίας έβγαλε 228.960,00€ μέσα σε μία μέρα.

Πράγματι πρόκειται για ατομική επιχείρηση με διακριτικό τίτλο MYSEASON NETGoogle search MYSEASON NET: « προσφορά σετ τραπεζαρία 7 τεμαχίων»Είναι επιχείρηση διαδικτυακών πωλήσεων εποχιακών ειδών έπιπλα κήπου βεράντας, διακόσμηση σπιτιού, είδη θαλάσσης, αποκριάτικες στολές και (καλά το μαντέψατε) τώρα τελευταία και ιατρικά αναλώσιμα.

Διαβάζω από το σάιτ της εταιρείας: «το εποχιακό κατάστημα www.myseason.gr δραστηριοποιείται στις πωλήσεις εποχιακών ειδών μέσω διαδικτύου… με μεγάλη ποικιλία σε αποκριάτικα κοστούμια, χριστουγεννιάτικα στολίδια 2020 και έπιπλα κήπου.»

Μας το έραψε το αποκριάτικο κοστουμάκι η κα Νικολάου.»ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ…. νομιμότητας -ηθικής -αριστείας!!!!!!

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ….συνέχεια ….δεν παίζεται η κυρία !!!Διαβάστε τι μου έστειλαν:(ανάμεσα στα άλλα…)…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 30. Juli 2020