• 3 Αυγούστου, 2021

Νέα Δημοκρατία: Fake news ότι οι Ευρωβουλευτές ψήφισαν ενάντια στην άμβλωση

 Νέα Δημοκρατία: Fake news ότι οι Ευρωβουλευτές ψήφισαν ενάντια στην άμβλωση

Για fake news του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με την καταγγελία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η ευρωομάδα της ΝΔ ψήφισε έκθεση εναντίον της άμβλωσης στο Ευρωκοινοβούλιο. Η ΝΔ υπενθυμίζει ότι κάτι τέτοιο είναι αρμοδιότητα των Εθνικών Κοινοβουλίων, προσθέτοντας ότι το κυβερνών κόμμα στηρίζει αυτό το δικαίωμα των γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων ήταν και παραμένει αγαπημένο σπορ του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ουδέποτε υπερψήφισαν έκθεση εναντίον του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, η νομοθέτηση του οποίου είναι άλλωστε αρμοδιότητα των Εθνικών Κοινοβουλίων. Η Νέα Δημοκρατία σταθερά στηρίζει αυτό το δικαίωμα των γυναικών.

Είναι λυπηρό ο ΣΥΡΙΖΑ, για πολλοστή φορά, να ευτελίζει τις διαδικασίες του ευρωκοινοβουλίου για να δημιουργεί εντυπώσεις στο εσωτερικό της χώρας και να διασπείρει συνεχώς fake news λόγω πολιτικής ένδειας.

«Είναι λυπηρό ο ΣΥΡΙΖΑ, για πολλοστή φορά, να ευτελίζει τις διαδικασίες του ευρωκοινοβουλίου για να δημιουργεί εντυπώσεις στο εσωτερικό της χώρας και να διασπείρει συνεχώς fake news λόγω πολιτικής ένδειας», τονίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.