Νέα ανάρτηση του Βασίλη: “Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη – Σκεφτείτε μόνο τα παιδιά”

 Νέα ανάρτηση του Βασίλη: “Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη – Σκεφτείτε μόνο τα παιδιά”

Στον απόηχο της σύλληψης του Δημήτρη Λιγνάδη, και με την υπόθεση πλέον να βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, ο 40χρονος Βασίλης, επανήλθε με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζοντας ότι πιστεύει στην ελληνική Δικαιοσύνη και στην κατάλληλη στιγμή.

Όπως αναφέρει:

«Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν πιστευω σε θεωρίες συνομωσίας. Πιστεύω στην κατάλληλη στιγμή. Δεν πιστεύω στη συγκάλυψη πάνω σε τέτοιου είδους θέματα. Δεν το διαννοούμαι. Ξέρω τον αδίστακτο και τον χειριστικό όμως. Αυτόν που θα έκανε τα πάντα να σε ξεγελάσει. Αυτόν που δεν πίστευε ότι θα κατηγορηθεί λόγω του κοινωνικού στάτους των θυμάτων. Το βίωσα. Το βιώσαμε, γιατί είμαστε δυστυχώς πολλοί. Μην το ξεχνάς. Τον αδίστακτο.

Η τακτική του εισαγγελέα στην υπόθεση Λιγνάδη- Συγκλονίζει ο Βασίλης που κατήγγειλε βιασμό: “Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή”

Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Δε γνώριζα ούτε πρόσωπα, ούτε ονόματα μέχρι πρότινος. Μην χρησιμοποιείτε το όνομα μου για πολιτικές σκοπιμότητες. Παρά μόνο αν χρειάζεται για να αλλάξετε το νόμο. Έτσι θα μας δικαιώσετε και θα σας συγχωρέσουμε.

Σκεφτείτε μόνο τα παιδιά».

0 40χρονος Βασίλης, ο οποίος ζει μόνιμα στο Βερολίνο  κατήγγειλε σε συνέντευξη, πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από γνωστό θεατράνθρωπο όταν ήταν ακόμη ανήλικος.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο δημόσιο post του μετά την προαναφερθείσα συνέντευξη, ο ίδιος είχε γράψει: «Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη. Σας άφησα την ψυχή μου και τα όπλα να πολεμήσουμε. Σας ευχαριστώ για όλη αυτήν την υποστήριξη. Τη νέα μου οικογένεια, τα αδέρφια μου, που μεγαλώνει δυστυχώς μέρα με την ημέρα αλλά γινόμαστε πιο δυνατοί. Εις το επανειδίν»

Μανώλης Δράκος