Νέα ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση

 Νέα ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση

Προβλήματα εκτός από τις μετακινήσεις και στη ηλεκτροδότηση προκάλεσε η κακοκαιρία Μήδεια. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ ρεύμα δεν έχουν οι εξής περιοχές:

Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία,Φιλαδέλφεια, Εκάλη, Μαρούσι, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Καπανδρίτι, Μενίδι, Πάρνηθα, Αυλώνας, Μαλακάσα, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Ροδόπολη, Σταμάτα, Βασιλικά Σαλαμίνας και Σκαραμαγκάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χιόνια στην Αττική – “Παρέλυσε” η Αθήνα: Σύσταση… απαγόρευσης κυκλοφορίας έως τις 10 – Διακοπές ρεύματος, προβλήματα στα ΜΜΜ (εικόνες, vid)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν κινούνται λεωφορεία και ηλεκτρικός – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Η πρόβλεψη των μετεωρολόγων – Μέχρι πότε θα χιονίζει στην Αττική

Στην Εύβοια, το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει τις προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών μαζί με ενισχυμένες δυνάμεις συνεργαζόμενων εργολάβων από γειτονικές περιοχές, για την επανηλεκτροδότηση χωριών από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο. Δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας, καθώς υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στο Δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του κοινού και υπογραμμίζει πως όλο το τεχνικό προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών. Η πρωτοφανής κακοκαιρία συνεχίζει να προκαλεί αρκετές ζημιές στο Δίκτυο κυρίως από την πτώση δέντρων» αναφέρει η ανακοίνωση.

Παναγιώτης Δρίβας