ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ: ”Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην εντατική προσπάθεια Συριζοποίησης”

 ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ: ”Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην εντατική προσπάθεια  Συριζοποίησης”

Το κυβερνών κόμμα, κάνει λόγο για προσπάθεια της Χαριλάου Τρικούπη να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις καταστροφές από τις πυρκαγιές,

Όπως υποστηρίζει η Πειραιώς, «είναι ξεκάθαρη πια η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να κάνει αντιπολίτευση α λα ΣΥΡΙΖΑ, πατώντας πάνω σε μεγάλες φυσικές καταστροφές που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη, λόγω της κλιματικής κρίσης, με πολύ χειρότερες συνέπειες σε άλλες χώρες».

Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει πως «ο κρατικός μηχανισμός παλεύει καθημερινά με 50-70 πυρκαγιές τη μέρα, σε ακραίες συνθήκες, με πρώτο μέλημα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και μετά της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Η πρόληψη, τα πτητικά μέσα, οι πυροσβέστες, ο προϋπολογισμός της πολιτικής προστασίας και του καθαρισμού δασών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ το 112 λειτουργεί υποδειγματικά, κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της ΝΔ.

Αφήνουμε στην κρίση των πολιτών τη χυδαία αντίληψη του ΠΑΣΟΚ περί «κυβέρνησης που κατακαίει την Ελλάδα» και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην εντατική προσπάθεια Συριζοποίησης», αναφέρει το κυβερνών κόμμα.

Όθων Παπαδάκης