• 4 Δεκεμβρίου, 2021

ΝΔ σε Γιώργο Παπανδρέου – Δεν εμπλεκόμαστε σε εσωτερικές διεργασίες άλλων κομμάτων

 ΝΔ σε Γιώργο Παπανδρέου – Δεν εμπλεκόμαστε σε εσωτερικές διεργασίες άλλων κομμάτων

Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία απαντά στον πρώην πρωθυπουργό και υποψήφιο του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Παπανδρέου, σχετικά με την καταγγελία για παρέμβαση στελεχών της  στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

«Πάγια τακτική της Νέας Δημοκρατίας είναι να μην εμπλέκεται στις εσωτερικές διεργασίες άλλων κομμάτων. Και σε αυτή την θέση ήταν και θα παραμείνει σταθερή και τα στελέχη της την τηρούν αυστηρά.

Γιατί ο Τσίπρας αποφάσισε να απαντήσει άμεσα στο διάγγελμα Μητσοτάκη – Κριτική σημείο προς σημείο για τη διαχείριση της κρίσης

Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Παπανδρέου να μιλάει για εμπλοκή στελεχών της ΝΔ στην εκλογή ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. Θα περιμέναμε μεγαλύτερη σοβαρότητα από έναν πρώην πρωθυπουργό.

Τη μέρα των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ πραγματοποιείται το συνέδριο της ΝΔ στο οποίο θα ληφθούν σημαντικές πολιτικές αποφάσεις. Με αυτό ασχολούνται τα στελέχη της ΝΔ. Ας ασχοληθεί κι αυτός με το να πείσει τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ ότι αξίζει την ψήφο τους, αντι να φαντάζεται εμπλοκές που δεν υπάρχουν».