• 26 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Ο κ. Πολάκης ομολόγησε με κυνικό τρόπο…

 ΝΔ: Ο κ. Πολάκης ομολόγησε με κυνικό τρόπο…

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας πυροδότησε τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη, σε χθεσινοβραδινή κομματική εκδήλωση, κατά την οποία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να αποδίδει την εκλογική ήττα του κόμματός του στην υπερφορολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχόλιό του, το κυβερνών κόμμα αναφέρει: «Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!».

Πολάκης: “Η Αριστερά θα ξανακυβερνήσει και θα είναι ντάλα μεσημέρι”

Πολάκης: Χάσαμε τις εκλογές επειδή…

O πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε βίντεο που ανάρτησε η «Ομάδα Αλήθειας» τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε επειδή δεν στήριξε τη μεσαία τάξη. «Τις εκλογές τις χάσαμε γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν ανακουφίσαμε στρώματα που είχαν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πηδ… στους φόρους και το Ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε. Εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια και πήραμε 32%. Επειδή γ@… με τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%», υπογραμμίζει.