• 18 Απριλίου, 2021

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: “Συνώνυμο της υποκρισίας” – Υποστήριξε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

 ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: “Συνώνυμο της υποκρισίας” – Υποστήριξε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

Eπίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διοργάνωσε, προσκάλεσε και συμμετείχε σε 151  πορείες από αρχές Φεβρουαρίου

Επιπρόσθετα, στην ανακοίνωση επισημαίνει ότι μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες οργάνωσε 31 συγκεντρώσεις, αγνοώντας πλήρως τα υγειονομικά μέτρα.

«Τη στιγμή που χλευάζει τις προσπάθειες της κοινωνίας κατά της πανδημίας, πάει πολύ να κουνάει και το δάχτυλο!» τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

“Μουρμούρα” για την γκάφα (;) Ζαγοράκη-Κυμπουρόπουλου: Ψήφισαν κατά των ΛΟΑΤΚΙ και των αμβλώσεων- Ανασκευές μετά από τηλεφώνημα από το Μαξίμου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο το τελευταίο 3ήμερο οργάνωσε 31 συγκεντρώσεις σε πλατείες όλης τη χώρας, αγνοώντας πλήρως τα υγειονομικά μέτρα! Συνολικά από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι χθες συνδιοργάνωσε, υποστήριξε, προσκάλεσε και συμμετείχε σε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, υπέρ του Κουφοντίνα ή με άλλες αφορμές. Τη στιγμή που χλευάζει τις προσπάθειες της κοινωνίας κατά της πανδημίας, πάει πολύ να κουνάει και το δάχτυλο! ΣΥΡΙΖΑ: συνώνυμο της υποκρισίας!