• 15 Απριλίου, 2021

ΝΔ για Τσίπρα: Δεν βρήκε λέξη για το παραλήρημα Πολάκη

 ΝΔ για Τσίπρα: Δεν βρήκε λέξη για το παραλήρημα Πολάκη

Με μια σκληρή ανακοίνωση, η ΝΔ απάντησε στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από του βήματος της Βουλής στην συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής για τον Νίκο Παππά.

Η ΝΔ καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα “περίσσιο θράσος” για την αναφορά του σε πολιτικές διώξεις. Η ΝΔ υπενθυμίζει την υπόθεση Novartis αναφέροντας πως ο κ. Τσίπρας προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια και τον επικρίνει επειδή δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στα όσα είχε πει νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

Σήμερα στη Βουλή ο κ. Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον Νίκο Παππά. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να θεωρεί ότι δεν ζημιώθηκε το δημόσιο συμφέρον, όταν τρία εκατομμύρια ευρώ έκαναν βόλτες με αδιαφανείς διαδικασίες σε διάφορους λογαριασμούς.

Με περίσσιο θράσος μίλησε για πολιτικές διώξεις. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους που δεν θυμούνται το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους», όταν η σκευωρία που έστησε κατέρρευσε πανηγυρικά. Ελπίζουμε τις απόψεις του αυτές να τις μοιράστηκε με τον κ. Πικραμμένο, όταν τον είχε απέναντί του στο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Μαρτίου.
Η χώρα έχει θεσμική και πολιτική μνήμη.

Όσο για τις καταγγελίες του περί πόλωσης και διχασμού, τον παραπέμπουμε στο σημερινό εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του φίλου του κ. Πολάκη για το οποίο δεν βρήκε τίποτα να πει.