• 25 Σεπτεμβρίου, 2021

ΝΔ για το πόθεν έσχες Πολάκη: Παραβιάζει το νόμο -Γιατί δήλωσε την εταιρεία της συζύγου του το 2019 αφού λειτουργεί από το 2004;

 ΝΔ για το πόθεν έσχες Πολάκη: Παραβιάζει το νόμο -Γιατί δήλωσε την εταιρεία της συζύγου του το 2019 αφού λειτουργεί από το 2004;

Η ΝΔ καλεί τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων που προκύπτουν από τη δήλωση του «πόθεν έσχες» που κατέθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης στη δήλωση πόθεν έσχες του 2020 (χρήση 2019) εμφανίζεται να έχει ιδρύσει ατομική επιχείρηση με μηδενικό κεφάλαιο. Παράλληλα στον πίνακα με τις συμμετοχές σε κάθε είδους επιχείρηση δηλώνεται η ύπαρξη ατομικής επιχείρησης της συζύγου του κ. Πολάκη, Θεοδώρας Τσούκα. Ωστόσο σημειώνεται πως στις παλαιότερες δηλώσεις πόθεν έσχες του Πάυλου Πολάκη δεν υπήρχε δηλωμένη συμμετοχή της συζύγου του σε εταιρεία αν και όπως φαίνεται η επίμαχη ατομική εταιρεία λειτουργεί από το 2004.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, με ανάρτησή του επιτίθεται σε ΜΜΕ που εντοπίζουν την αναντιστοιχία.


Η ανάρτηση Πολάκη στο facebook

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται !! Ναι ,μετά που χάσαμε τις εκλογές, το φθινόπωρο του 2019 ΞΑΝΑ-ΑΝΟΙΞΑ τα βιβλία μου και ασκώ το επάγγελμα του Γενικού χειρούργου!!! (ως Βουλευτής μπορώ, ως υπουργός δεν μπορούσα!!) Ναι, η γυναίκα μου ασκεί το επάγγελμα του πνευμονολόγου από το 2004 που τελείωσε τη ειδικότητα και έχει ιατρείο!!
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;;; Ούτε οφσορ έχει, ούτε σπίτι του Βολταίρου, ούτε τη χρηματοδοτούν εφοπλιστές !!!Πόσο πολύ σας πόνεσαν οι χθεσινές εξελίξεις στην Επιτροπή πόθεν έσχες για το Μητσοτάκη και έχετε τρελαθεί!!! Η λάσπη έχει μπει στο γονίδιο της ύπαρξης σας, είναι ο τρόπος που αναπνέετε!!! ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !! ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ!!!
ΥΓ .Εγω τα δάνεια μου τα αποπληρώνω ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! Τα δάνεια της ΝΔ και του Κήρυκα Χανίων έχουν πιστολιαστεί ,όχι τα δικα μου!!!»
ΝΔ: Ο Πολάκης παραβιάζει το νόμο

H ανακοίνωση της ΝΔ

Η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Δεν είχαμε καμία διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα, με το γνωστό ύφος που τον χαρακτηρίζει, γράφει ο κ. Πολάκης. Αλλά πραγματικά μετά και τη σημερινή του ομολογία προκύπτει σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν.

Ο κ. Πολάκης που αρέσκεται να κάνει καταγγελίες περί δήθεν ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες πολιτικών του αντιπάλων, όπως προκύπτει από τη δική του δήλωση παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019. Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία…
Και κάτι ακόμη. Με δεδομένο ότι ο κ. Πολάκης μας γνωρίζει ότι είναι «γενικός χειρούργος» (προφανώς κατά το κακούργος, πανούργος κλπ) και όχι «χειρουργός», μπορεί να μας πει αν γνωρίζουν οι ασθενείς του ότι είναι ανεμβολίαστος όπως ο ίδιος έχει δημόσια δηλώσει; Φανταζόμαστε ότι ο λαλίστατος κ. Πολάκης θα βρει το χρόνο να απαντήσει (φυσικά με το γνωστό του ύφος).