Μπουρίνι στα Γιάννενα – Προβλήματα στην κυκλοφορία

  Μπουρίνι στα Γιάννενα – Προβλήματα στην κυκλοφορία

Έντονη βροχόπτωση συνοδευόμενη από ισχυρούς ανέμους και έντονη κεραυνική δραστηριότητα έπληξε νωρίς το απόγευμα το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων.

Λόγω περιορισμένης ορατότητας όπως μεταδίδει το epirus-tv-news.gr, οι οδηγοί ακινητοποιήθηκαν στην Εγνατία Οδό και δυνάμεις της Τροχαίας έσπευσαν στον αυτοκινητόδρομο μέχρι την εξασθένιση των έντονων καιρικών φαινομένων .

Στην παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας στη διασταύρωση της Ελεούσας στο ύψος της Φανερωμένης εκδηλώθηκε φωτιά πιθανότατα από κεραυνό η οποία κατασβέστηκε άμεσα από την πυροσβεστική.

Μεγάλα κλαδιά δέντρων που έπεσαν στο οδόστρωμα επί της Ε.Ο Ιωαννίνων Άρτας κοντά στο χωριό Κουκλέσι είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας .Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Τροχαίας μέχρι η Π.Υ να ολοκληρώσει την κοπή τους και την απομάκρυνση από το δρόμο .

Τα έντονα φαινόμενα σάρωσαν και την περιοχή του μώλου δημιουργώντας τρικυμία στη λίμνη .

Την ώρα που ξέσπασε το μπουρίνι και εν μέσω δυνατών ανέμων λαχτάρησαν όσοι επέβαιναν σε καραβάκι που είχε φύγει από το Νησί και κατευθυνόταν προς τα Ιωάννινα και ειδοποιήθηκε η Πυροσβετική και η Αστυνομία .

Το καράβι γύρισε πίσω και έδεσε με ασφάλεια στο Νησί της Παμβώτιδας,όπως είπε στο epirus-tv-news o πρόεδρος της Τ.Κ Νήσου ο κ.Άρης Λιούμπος που επέβαινε και ο ίδιος στο εν λόγω καραβάκι .

Πηγή: https://www.epirus-tv-news.gr/

Μανώλης Δράκος