Μπογιές πέταξαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Διγαλάκη στα Χανιά

 Μπογιές πέταξαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Διγαλάκη στα Χανιά

Ο υπουργός κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, καταδίκασε με δήλωσή του, την επίθεση με μπογιές,, ”ως πράξη από θρασύδειλους τραμπούκους»

Μπογιές πέταξαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής, στην είσοδο του βουλευτικού γραφείου του Βασίλη Διγαλάκη, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στα Χανιά.

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο ίδιος ο Βουλευτής.

Η ανάρτηση:

«Για ακόμη μια φορά οι γνωστές ομάδες απέδειξαν πώς αντιλαμβάνονται την ελευθερία που τάχα επαγγέλλονται. Θέλουν ασυδοσία για τους ίδιους και τις μειοψηφίες που εκπροσωπούν και να φιμώσουν όλους τους υπόλοιπους. Όχι, δεν θα περάσει και ποτέ δεν θα γίνει δεκτή η φασίζουσα νοοτροπία τους. Όσες μπογιές και να ρίξουν, η δημοκρατία δεν κηλιδώνεται.

Το πολιτικό μου γραφείο στα Χανιά χθες το βράδυ, λίγο μετά την προγραμματισμένη “πορεία αλληλεγγύης” από τη γνωστή κατάληψη».

Ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, καταδικάζει με δήλωσή του «επίθεση με μπογιές από θρασύδειλους τραμπούκους» στο σπίτι του υφ. Πολιτισμού Ν. Γιατρομανωλάκη και στο γραφείο του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Β. Διγαλάκη, στην οποία τονίζει: «Περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις την απόλυτη καταδίκη των επιθέσεων αυτών».

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του: «Το σπίτι του υφυπουργού για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη και το γραφείο του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Βασίλη Διγαλάκη δέχτηκαν επίθεση με μπογιές από θρασύδειλους τραμπούκους. Περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις την απόλυτη καταδίκη των επιθέσεων αυτών, αλλά και των όποιων τοξικών και χυδαίων δικαιολογιών επικαλούνται οι αυτουργοί τους».

Όθων Παπαδάκης