• 12 Απριλίου, 2021

Μπογδάνος: Κόλλησα κοροναϊό από την αγάπη του κόσμου (vid)

 Μπογδάνος: Κόλλησα κοροναϊό από την αγάπη του κόσμου (vid)

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι από το σπίτι του, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα, εξήγησε… πώς κόλλησε κοροναϊό.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «ήρθε ένας άνθρωπος πάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει, να με ασπαστεί. Είναι η αγάπη του κόσμου. Ήρθε πάνω μου να μου σφίξει το χέρι, δυστυχώς δεν είχε πάρει πολύ στα σοβαρά το θέμα με τον κορονοϊό».

Ο ίδιος υποστήριξε επίσης ότι κόλλησε τον ιό την περασμένη Τρίτη, το γνωστοποίησε δημόσια την Παρασκευή και για τρεις μέρες έψαχνε να βρει ποιος του τον μετέδωσε, μέχρι που έφθασε στο πρόσωπο που θέλησε να του εκφράσει τον θαυμασμό σκεπτόμενος τη σκηνή.

Είπε επίσης ότι στους δημοσιογράφους της εκπομπής «Αταίριαστοι», πως «μου λείπει η όσφρηση, όταν επανέλθει, θα σας έρθω με ανθοδέσμη στην πόρτα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Θανάσης Εξαδάκτυλος που ήταν καλεσμένος επίσης στην εκπομπή, σχολίασε ότι αυτός ο τρόπος, οι έντονες «εκδηλώσεις αγάπης», είτε με αγκαλιά, είτε φιλί, είναι ο πιο συνηθισμένος για τη μετάδοση του ιού.