• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι του Τζόρτζεβιτς στην Βούλα

 Μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι του Τζόρτζεβιτς στην Βούλα

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής διαπίστωσε ότι οι δράστες ήταν μέσα στη μεζονέτα και μάλιστα μόλις κατάλαβαν ότι θα τους αντίκριζαν οι ιδιοκτήτες, τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας κάποια από τα κοσμήματα που μόλις είχαν αρπάξει αλλά και έναν σιδερένιο λοστό.

Φιλιππίδης: Πως πέρασε η νύχτα στην ΓΑΔΑ – Ο φόβος για το κελί και η μεταγωγή στην Τρίπολη

Όπως αναφέρει το cnn.gr, οι δράστες φαίνεται να εισέβαλαν στο σπίτι παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα και αμέσως μετά άρχιζαν να ψάχνουν παντού για χρήματα και κοσμήματα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής κατήγγειλε την κλοπή στο τμήμα ασφαλείας Βούλας και περιέγραψε όλες τις στιγμές που έζησε με τη σύζυγο του όταν κατάλαβαν ότι κάποιοι είχαν κάνει διάρρηξη στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και την σύζυγο του ενώ αναζητούσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες αλλά ίσως και το όχημα διαφυγής τους. Επίσης έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγματα από υλικό που συνέλεξαν πάνω σε αντικείμενα που πέταξαν οι δράστες μήπως εντοπιστούν dna και αποτυπώματα αν και οι Aρχές εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι διαρρήκτες είναι σεσημασμένοι.