Μπέζος: Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Κιμούλη δεν δικαιολογεί τέτοιες πράξεις

 Μπέζος: Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Κιμούλη δεν δικαιολογεί τέτοιες πράξεις

Για το σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες της Ζέτα Δούκα μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Πρωινό» και πήρε θέση σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Πάντα ακούγονται πράγματα στα 40 χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ στενοχωρημένος με όλη αυτή την ιστορία. Δεν αρνούμαι ούτε κρίνω τους ανθρώπους που κατηγορούν γιατί είναι ζοφερά πράγματα αυτά εφόσον συνέβησαν. Γι’ αυτά τα ίδια θα απολογηθούν οι ενδιαφερόμενοι.

Νέες καταγγελίες από τη Δήμητρα Παπαδήμα για σεξουαλική βία: “Μου είπαν θα με βρουν σε χαντάκι”

Αλλά υπάρχει ένα κίνδυνος να υπάρξει μια εικόνα ότι αυτός ο χώρος είναι ένα κολαστήριο που γίνονται μόνο αυτά. Και θέλω να πιστεύω ότι αυτά είναι στο χώρο της εξαίρεσης και όχι του κανόνα. Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά σε κάποιον που θέλει να βγάλει το μεροκάματό του ή ξεκινάει την καριέρα του, το θεωρώ απίστευτα χυδαίο και ένδειξη δειλίας.

Ο Γιώργος έχει μια τεράστια πορεία και πολλές δουλειές. Είναι ένας άνθρωπος που έχει εκρηκτικό χαρακτήρα και δεν το κρύβει ούτε ο ίδιος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις ψυχολογικής, λεκτικής βίας ή περίεργης συμπεριφοράς πάνω στη σκηνή που είναι ακόμα χειρότερο αυτό. Εγώ ελάχιστα που δούλεψα μαζί του, δεν είδα κάτι τέτοιο. Εγώ σε τόσες πολλές δουλειές που συμμετείχα και πριν κάνω δικό μου θίασο, ελάχιστες φορές είδα τέτοιες καταστάσεις.

Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η υβριστική συμπεριφορά ή να προσπαθείς να μειώσεις τον συνάδελφό σου ή να χειροδικήσεις. Το θεωρώ αδιανόητο. Όσοι έχουμε μια πιο ισχυρή θέση θα πρέπει, αν είμαστε πολιτισμένοι, να μας χαρακτηρίζει η συμπεριφορά μας προς τους υφιστάμενους. Αυτό θέλει διπλό κόπο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος.

Πηγή: ethnos.gr

Χρήστος Σταθόπουλος