• 24 Ιανουαρίου, 2022

Μπακογιάννης για γήπεδο Παναθηναϊκού στο Βοτανικό: Θα είναι έτοιμο ως το 2024-25

 Μπακογιάννης για γήπεδο Παναθηναϊκού στο Βοτανικό: Θα είναι έτοιμο ως το 2024-25

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η δημοτική αρχή θα φέρει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας τις συμβάσεις για το σχέδιο της διπλής ανάπλασης και τη δημιουργία του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στον Sport Fm ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη «θα θέσει τα θεμέλια του Παναθηναϊκού στον 21ο αιώνα».

Ο Κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλες τις πτυχές της διπλής ανάπλασης: Ενός μεγάλου αναπτυξιακού σχεδίου το οποίο, όπως είπε, θα επεκτείνει την Αθήνα, θα αναβαθμίσει μια υποβαθμισμένη περιοχή μόλις δύο χιλιόμετρα από την Πλατεία Ομονοίας και θα προσφέρει, επιτέλους, στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ένα σύγχρονο γήπεδο και πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο δήμαρχος Αθηναίων εκτίμησε ότι, εφόσον όλοι οι εμπλεκόμενοι δεσμεύονται απόλυτα και εφόσον έχει διασφαλιστεί η χρηματοδότηση, το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί το 2024-2025.

«Όλοι μαζί προχωρούμε βάσει του σχεδιασμού μας. Νομίζω ότι είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου να δείτε και τις πρώτες μπουλντόζες», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης.