• 16 Οκτωβρίου, 2021

Μοντέλο-κοκαΐνη: “Εμπιστεύτηκα τον λάθος άνθρωπο” – Τι είπε στην απολογία της

 Μοντέλο-κοκαΐνη: “Εμπιστεύτηκα τον λάθος άνθρωπο” – Τι είπε στην απολογία της

«Εμπιστεύτηκα τον λάθος άνθρωπο». Με τις λέξεις αυτές η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι αναφέρθηκε στον 32χρονο φίλο της επιχειρώντας να εξηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης πώς βρέθηκε στην θέση της κατηγορούμενης στην υπόθεση διακίνησης περίπου 8 κιλών κοκαίνης.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει οδηγηθεί στη φυλακή όπως και ο συγκατηγορούμενος, στην απολογία της αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται και προσπάθησε να πείσει ότι την «τύφλωσε η αγάπη» για τον σύντροφο της ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο της ζήτησε να παντρευτούν. «Η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου.» Η γυναίκα αποδίδει στον σύντροφο της «την αποκλειστική ευθύνη» για το γεγονός ότι πέρασε το κατώφλι του ανακριτή.

«Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης όπως ομολόγησε. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα» ισχυρίστηκε η 29χρονη στο απολογητικό της υπόμνημα προσθέτοντας ότι «δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου.»

«Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή, δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα, νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της απολογίας της η κατηγορούμενη μιλώντας για τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα υποστήριξε πως « ήταν κάποια από την εργασία μου κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου».