• 22 Ιανουαρίου, 2022

Μονιμοποίηση ιερέων: Απάντηση Οικονόμου στον… Τσίπρα για δήλωση που δεν έγινε ποτέ – Για κυβερνητικό πανικό μιλά η Κουμουνδούρου

 Μονιμοποίηση ιερέων: Απάντηση Οικονόμου στον… Τσίπρα για δήλωση που δεν έγινε ποτέ – Για κυβερνητικό πανικό μιλά η Κουμουνδούρου

Η κυβερνητική διαρροή για προσπάθεια να μονιμοποιήσει 4.000 ιερείς μετά τις έντονες αντιδράσεις “μαζεύτηκε” με επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως για μια δήλωση που δεν έγινε ποτέ από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γιάννης Οικονόμου, κυβερνητικός εκπρόσωπος, δήλωσε τα εξής ως απάντηση στην… ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως ανέφερε ο τίτλος του ΔΤ:

«Προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία: Το ετήσιο σχέδιο προσλήψεων του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ήδη ανακοινωθεί και προβλέπει σταθερά τα τελευταία χρόνια 200 θέσεις ιερέων, προς αντικατάσταση κάποιων από αυτούς που συνταξιοδοτούνται. Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της κυβερνητικής ατζέντας και εκτός πραγματικότητας».

Δήλωση Οικονόμου

Στη συνέχεια ο Γιάννης Οικονόμου αντιλήφθηκε το… λάθος της κυβέρνησης και έσπευσε να εκδώσει ορθή επανάληψη.

Τα όσα τραγελαφικά εξελίσσονται σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι «ο πανικός του κ. Οικονόμου είναι τέτοιος όπου έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν υπάρχει!

Διαψεύδει τις διαρροές που η κυβέρνηση έδωσε στα φιλοκυβερνητικά μέσα για την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων».

«Μέχρι σήμερα αποκαλούσαμε τον κ. Οικονόμου εθνικό ψεύτη. Μετά την τελευταία του ανακοίνωση και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ φτωχός για να περιγράψει το “βάθος” της πολιτικής του σκέψης.

Αφού μπήκατε στον κόπο κ. Οικονόμου θα μας απαντήσετε μήπως για ποιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί; Ρωτάμε ξανά γιατί την τελευταία φορά στην Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.