• 24 Ιανουαρίου, 2022

Μητέρα Μαρκέλλας– “Θέλω το χειρότερο για την απαγωγέα” (vid)

 Μητέρα Μαρκέλλας– “Θέλω το χειρότερο για την απαγωγέα” (vid)

Οργισμένη για όσα έκανε στη μικρή Μαρκέλλα η 34χρονη κατηγορούμενη είναι η μητέρα της 10χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης τον Ιούνιο του 2020.

Ερωτηθείσα για τις σκέψεις της μόλις έμαθε ότι η 34χρονη φέρεται να βίασε και να κακοποίησε την ίδια της τη μητέρα και τον μικρότερο αδελφό της, η μητέρα της Μαρκέλλας ανέφερε: «Συγκλονίστηκα. Δεν μπορώ να φανταστώ, με αυτή η γυναίκα που δήλωνε πως ήθελε να βγει έξω, ποιο παιδί θα ήταν το επόμενο».

Για την Πέμπτη το πρωί διεκόπη η δίκη για την απαγωγή της 10χρονης

Το δικαστήριο διακόπηκε για αύριο λόγω απουσίας του δικηγόρου της κατηγορουμένης, με τη μητέρα της ανήλικης να δηλώνει πως θέλει το χειρότερο για τη γυναίκα που κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί της. Μάλιστα ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο για την οικογένειά να βρίσκονται εκτός σπιτιού τα παιδιά της.

«Τα παιδιά της οικογένειάς μας είναι μακριά εδώ και 18 μήνες από αυτό που έκανε η κατηγορούμενη στην 10χρονη κόρη μου. Δεν υπάρχουν λόγια να σας πω πόσο δύσκολο ήταν. Δεν εύχομαι καμία μάνα να βρεθεί στη δική μου θέση. Θέλω το χειρότερο για αυτή», είπε. Και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα την καταδικάσει αλλά εμείς ως οικογένεια θέλουμε να το κάνουμε εμείς το δικαστήριο στην κατηγορούμενη».