Μηνύσεις Κιμούλη για ψευδομαρτυρία

 Μηνύσεις Κιμούλη για ψευδομαρτυρία

Μηνύσεις καταθέτει ο Γιώργος Κιμούλης, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος σημείωσε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με όλους τους άλλους που έχουν οδηγηθεί ενώπιον Δικαιοσύνης.

“Η αγωγή κυρίως είναι για τη διαγραφή του κυρίου Κιμούλη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Κι επειδή αυτή είναι εντελώς παράνομη, την προσβάλαμε και θα δικάσουμε την αγωγή ενώπιων του αρμόδιου πρωτοδικείου, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τάξη. Επικουρικά είναι η αποζημίωση. Ο Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με όλους τους άλλους, οι οποίοι έχουν αναφερθεί για όποια εγκλήματα έχουν κατηγορηθεί.”, είπε ο κ. Καπερνάρος στην εκπομπή «Alpha τώρα».

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε σε μάρτυρες που έχουν πει ψέματα. «Έχουν έρθει πρόσφατα κάποιοι όψιμοι μάρτυρες, η άποψη των οποίων στηρίζεται σε ψέματα. Και όσοι εκ των 20 περίπου μαρτύρων, των οψίμων επαναλαμβάνω, κατέθεσαν εναντίον του Κιμούλη και διαπιστώσαμε ότι αυτοί είναι δολίως ενεργούντες, καταθέσαμε μηνύσεις. Έχουμε καταθέσει και εναντίον δύο γιατρών για ψευδείς βεβαιώσεις» ανέφερε.

“Οι περισσότεροι είναι ηθοποιοί. Αυτοί οι ηθοποιοί κατέθεσαν για τη δίκη, ως μάρτυρες, οι οποίοι υποτίθεται πως γνώριζαν κάποια πράγματα. Όχι για όλους. Για όσους κρίναμε ότι δεν είναι ψευδομάρτυρες, οπωσδήποτε δεν στραφήκαμε εναντίον τους. Θα κριθούν αυτοί από το δικαστήριο” διευκρίνισε.

“Αποδεικνύουμε ότι αυτά που καταθέτουν είναι ψευδή, δεν είναι αληθή γεγονότα. Και εφόσον είναι ψευδή, θα κληθούν από το δικαστήριο να πουν για ποιον λόγο είπαν αυτά τα ψεύδη. Φυσικά και έχουμε στοιχεία. Αν δεν είχαμε στοιχεία, δεν θα κάναμε μηνύσεις” συμπλήρωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Χρήστος Σταθόπουλος