• 5 Δεκεμβρίου, 2021

Μιλλούση για Πετρούνια: “Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση”

 Μιλλούση για Πετρούνια: “Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση”

Να εξηγήσει τις δηλώσεις του συζύγου της Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος ανασκεύασε πλήρως μέσα σε 24 ώρες όσα είχε πει για το #metoo επιχείρησε η Βασιλική Μιλλούση.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο, λίγες ώρες μετά την δήλωσή του, ζήτησε συγγνώμη και τόνισε ότι ο ίδιος ήταν υπέρμαχος του #MeToo και αναφερόταν αποκλειστικά στα φαινόμενα ψυχολογικής βίας και μόνο για το δικό του άθλημα στη γυμναστική.

Kαι τώρα τι;

«Ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία που έχει, είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας» τόνισε στο Happy Day.

«Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει» συμπλήρωσε η αθλήτρια στην πρωινή εκπομπή του Alpha.