• 22 Ιουνίου, 2021

Μιχάλης Καπίρης: Ποιος ήταν ο 58χρονος που εκτελέστηκε στην καντίνα – Η μαρτυρία και το βίντεο (vid)

 Μιχάλης Καπίρης: Ποιος ήταν ο 58χρονος που εκτελέστηκε στην καντίνα – Η μαρτυρία και το βίντεο (vid)

Ôï óçìåßï ïðïõ äïëïöïíÞèçêå ï 58÷ñïíüò Üíäñáò óôçí Ìåôáìüñöùóç. ÊõñéáêÞ 16 Ìáßïõ 2021. (EUROKINISSI / ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

Στο συμβόλαιο θανάτου το βράδυ του Σαββάτου, ένας 58χρονος πρώην πυγμάχος, που ήταν γνωστός ως «Κεφάλας» έπεσε νεκρός από τρεις σφαίρες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στην οδό Ιφιγενείας, στα «σύνορα» της Νέας Ιωνίας με τη Μεταμόρφωση, όταν ο 58χρονος πρώην πυγμάχος Μιχάλης Καπίρης δέχτηκε τρεις σφαίρες στο θώρακα και στο κεφάλι. Επρόκειτο για μια δολοφονία εν ψυχρώ, με τους δράστες να μην ενδιαφέρονται για το γεγονός πως υπήρχε κόσμος στην καντίνα.

Η πρώτη εκτίμηση του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι πως ο 58χρονος «Κεφάλας» είναι το νέο θύμα του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στη νύχτα.

Τη στιγμή της εκτέλεσης περιέγραψε στο MEGA αυτόπτης μάρτυρας.

«Πάρκαρα σε απόσταση δύο μέτρων από το σταματημένο μηχανάκι στο οποίο καθόταν το θύμα. Ήταν κοντά στο πάσο του μαγαζιού και συζητούσε με δύο κοπέλες. Την ώρα που κατεβαίνω για να πάω στο μαγαζί, πέρασε από δίπλα μου το μηχανάκι με τους δράστες και σταμάτησαν ακριβώς δίπλα στο θύμα. Ο συνοδηγός τον πυροβόλησε εξ΄ επαφής (στο μισό μέτρο) 3-4 φορές. Το θύμα έπεσε από την πλευρά του δρόμου αιμόφυρτος και τον είδα νεκρό. Μετά από λίγο ήρθε η Αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ» δήλωσε.

Ο 58χρονος Μιχάλης Καπίρης ή αλλιώς Κεφάλας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου Αττικής και Νέας Ιωνίας. Σε αυτές τις περιοχές ήταν και η ακτίνα δράσης του κατά την τελευταία 30ετία. Δεν δημιουργούσε προβλήματα σε επιχειρήσεις της νύχτας παρόλο που προσέφερε υπηρεσίες προστασίας, σύμφωνα με επιχειρηματίες της περιοχής.

«Αν δεν είχες χρήματα, είχες την προστασία του μέχρι να ορθοποδήσεις» συνεχίζει κάποιος άλλος. Πρώην πυγμάχος της ΑΕΚ, πριν 5 χρόνια είχε φτιάξει και ένα νυχτερινό μαγαζί στο Νέο Ηράκλειο επί της Πλαπούτα το οποίο δεν “τράβηξε” και τελικά εγκατέλειψε.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ