Μετά τον Δασκαλάκη και η οικογένεια Πισπιρίγκου μηνύει τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη

 Μετά τον Δασκαλάκη και η οικογένεια Πισπιρίγκου μηνύει τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη

Μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, και οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας και Ελένη, μηνύουν τον γιατρό του Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέα Ηλιάδη.

Οι δύο, μαζί με την κόρη τους Δήμητρα και τον πατριό, θα οδηγήσουν στα δικαστήρια τον διευθυντή της ΜΕΘ στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, επειδή τους κατηγόρησε, ότι ως παππούδες, δεν πήγαιναν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το pelop.gr.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω» θα ισχυριστούν.

Σημειώνεται πως τρεις μηνύσεις κατέθεσε πρόσφατα ο Μάνος Δασκαλάκης και ο δικηγόρος του, μιλώντας στον Alpha εξήγησε γιατί ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε σε αυτήν την κίνηση. «Δεν είναι τρεις γιατροί… Να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα» τόνισε αρχικά ο κ. Γεωργακόπουλος και πρόσθεσε πως: «είναι τρεις οι μηνύσεις, τρία διαφορετικά πρόσωπα, ο ένας είναι ο κ. Ηλιάδης».

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Ηλιάδης, γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας δήλωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης γνώριζε τις υποψίες που είχε ο ίδιος για έγκλημα.

Σε ότι αφορά την μήνυση του 30χρονου πατέρα, ο δικηγόρος του ανέφερε στον Alpha πως: «ο κ. Ηλιάδης έχει δώσει αρχές Απριλίου, αν τυχόν θυμάστε, στην 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μια εκτενέστατη κατάθεση, 9σελιδη, στην οποία αναφέρεται σε διάφορα ζητήματα σχετικά με τις νοσηλείες της Τζωρτζίνας, με τις επαφές του με τους γονείς, με αρκετά ζητήματα τα οποία ήξερε και ο ίδιος και η ανακρίτρια.

Δυστυχώς, με έκπληξη ακούσαμε ότι την συνέντευξή του πριν από τρεις μέρες όπου αναφέρεται σε ζητήματα τα οποία δεν έχουν τεθεί στην κατάθεσή του υπόψιν των αρχών και σε καμία περίπτωση δεν έχουν τεθεί υπόψιν του κυρίου Δασκαλάκη. Δηλαδή, αν έχουμε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας στο μυαλό του κυρίου Ηλιάδη, ποτέ αυτό δεν το επικοινώνησε ούτε στον κύριο Δασκαλάκη ούτε σε οποιονδήποτε άλλον».

Χρήστος Σταθόπουλος