• 30 Ιουλίου, 2021

Μέρκελ: Την πήρε ο ύπνος σε τηλεδιάσκεψη με πολίτες (vid)

 Μέρκελ: Την πήρε ο ύπνος σε τηλεδιάσκεψη με πολίτες (vid)

Ένα βίντεο στο οποίο η Άνγκελα Μέρκελ μετά βίας μπορεί να κρατηθεί ξύπνια σε τηλεδιάσκεψη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

To βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το Reuters γράφοντας στη λεζάντα: «Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σχεδόν κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης».

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη κατά τη διάρκεια μιας ακόμα τηλεδιάσκεψης με πολίτες που είχε η Άνγκελα Μέρκελ με γονείς, καλλιτέχνες και αυτοαπασχολούμενος να παίρνουν μέρος στο πάνελ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Άνγκελα Μέρκελ παρότρυνε τους πολίτες να εμβολιαστούν πριν γίνει ολική άρση του lockdown ενώ κάλεσε τους πολίτες να φορούν μάσκες και να κρατούν αποστάσεις. 

Κότσιρας: ” Όσο τρομοκρατούν τον κόσμο θα αυξάνονται εκείνοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν”

Η Άνγκελα Μέρκελ συζήτησε με 12 πολίτες ηλικίας 25 έως 85 ετών για τις εμπειρίες της πανδημίας. Η κυρία Μέρκελ τόνισε στην αρχική της τοποθέτηση το θέμα της αλληλεγγύης τονίζοντας ότι «θέλουμε να προστατέψουμε κυρίως τους ηλικιωμένους γιατί είναι ιδιαιτέρως ευάλωτοι απέναντι στον κορονοϊό».

«Όλα τα μέλη της κοινωνίας πρέπει να συνεισφέρουν σε αυτό τον σκοπό. Και τώρα οι νέοι λένε ότι είναι η δική μας σειρά ακόμα» σημείωσε η Γερμανίδα καγκελάριος. Ο εμβολιασμός, κατέληξε η Άνγκελα Μέρκελ, είναι το «άλφα και το ωμέγα» για να επιστρέψουμε με ασφάλεια το φθινόπωρο.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.