• 13 Απριλίου, 2021

ΜέΡΑ 25:Πόσες φορές θα δολοφονηθεί ο Ιάσωνας;

 ΜέΡΑ 25:Πόσες φορές θα δολοφονηθεί ο Ιάσωνας;

«Ένας νεαρός 23 χρονών έχασε τη ζωή του στο κεντρικότερο και καλύτερα φυλασσόμενο σημείο της πόλης, με τις ευθύνες, από τη δράση ως τη συγκάλυψη, να βαραίνουν αυτούς ακριβώς που είναι επιφορτισμένοι να φροντίζουν για την ασφάλεια-και των δρόμων και της Δημοκρατίας» αναφέρει το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωση του.

Παράλληλα προσθέτει ότι το γεγονός αυτό «επιχειρήθηκε πρώτα να θαφτεί κάτω από ένα πέπλο σιωπής, μια ομερτά που έσπασε μόνο από “τα κάτω”: από αυτόπτες μάρτυρες και από τα σόσιαλ μίντια».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ένας νεαρός 23 χρονών έχασε τη ζωή του στο κεντρικότερο και καλύτερα φυλασσόμενο σημείο της πόλης, με τις ευθύνες, από τη δράση ως τη συγκάλυψη, να βαραίνουν αυτούς ακριβώς που είναι επιφορτισμένοι να φροντίζουν για την ασφάλεια-και των δρόμων και της Δημοκρατίας.

Το γεγονός επιχειρήθηκε πρώτα να θαφτεί κάτω από ένα πέπλο σιωπής, μια ομερτά που έσπασε μόνο από «τα κάτω»: από αυτόπτες μάρτυρες και από τα σόσιαλ μήντια.

Σήμερα ο νεκρός Ιάσωνας επιχειρείται να ξαναδολοφονηθεί: αυτή τη φορά από φιλοκυβερνητικά Μέσα και επιστρατευμένα κομματικά τρόλς που ξεδιπλώνουν όλα τα όπλα του Εφαρμοσμένου Γκαιμπελισμού για να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, να ξεπλύνουν προσεκτικά τους ενόχους και να ρίξουν το φταίξιμο στο θύμα, κόντρα σε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις ευθύνες του θύτη, ο οποίος επιχειρείται να σβηστεί τελείως από το κάδρο των ευθυνών.

Το σκοτάδι της ηθικής των ανθρώπων που εμπλέκονται σε αυτή την εκστρατεία δε μας ενδιαφέρει-ας το λύσουν με τις Ερινύες τους. Το σκοτάδι όμως που πέφτει στη Δημοκρατία από αυτές τις πρακτικές τις οποίες η κυβέρνηση αν δεν ενορχηστρώνει, ανέχεται, θα το διαλύσουμε.