• 13 Απριλίου, 2021

Μενεγάκη: Μετακομίζει στην Κηφισιά – Πουλάει τη βίλλα στα Μελλίσια

 Μενεγάκη: Μετακομίζει στην Κηφισιά – Πουλάει τη βίλλα στα Μελλίσια

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος μετακομίζουν στο διαμέρισμα της Κηφισιάς. Οι παπαράτσι είχαν εντοπίσει το ζευγάρι έξω απ’ το νέο τους σπίτι πριν λίγες εβδομάδες, να επιβλέπουν την πορεία των εργασιών. Παρόλο που οι περισσότεροι πίστεψαν πως το οίκημα προοριζόταν για εκμετάλλευση, μαθαίνουμε τώρα πως πρόκειται να γίνει η νέα στέγη του ζευγαριού.

Πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων, σε μία ήσυχη γειτονιά στην Κηφισιά. Έχει όλες τις ανέσεις και υψηλής ποιότητας κατασκευή και αναμένεται να είναι έτοιμο σε λίγους μήνες. Κυρίαρχα στοιχεία του είναι το μάρμαρο και η πέτρα, ενώ το design του είναι πολύ μοντέρνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας, στενός φίλος με τον πρώην σύζυγό της Ελένης Μενεγάκη Γιάννη Λάτσιο αποκάλυψε: «Ο Άγγελος Λάτσιος θα πάει του χρόνου να σπουδάσει στη Μεγάλη Βρετανία. Στο διαμέρισμα στο κέντρο της Κηφισιάς δεν θα μείνει ο Άγγελος, θα πάει να μείνει η Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά της».

Η κίνηση αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς το νέο διαμέρισμα, παρόλο που είναι πολυτελές, είναι πολύ μικρότερο σε έκταση από τη βίλα στα Μελίσσια, όπου διέμενε η παρουσιάστρια μέχρι τώρα μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη έπαυλη ήταν μια επένδυση που είχαν κάνει μαζί Μενεγάκη και Λάτσιος, όταν ήταν ακόμα μαζί.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, αφού η Ελένη Μενεγάκη μετακομίσει στο νέο σπίτι στην Κηφισιά, η βίλα στα Μελίσσια θα πωληθεί, ώστε να λάβει το μερίδιό του και ο Γιάννης Λάτσιος, που αυτή τη στιγμή ζεί σε νοικιασμένη μεζονέτα στην Εκάλη, μαζί με τον γιό τους Άγγελο.

Πηγή: in.gr