• 15 Απριλίου, 2021

Μενεγάκη: Λίγο πριν τη μετακόμιση στην Κηφισιά

 Μενεγάκη: Λίγο πριν τη μετακόμιση στην Κηφισιά

Σύντομα, η Ελένη Μενεγάκη θα μετακομίσει από τα Μελίσσια στην Κηφισιά, όπου αγόρασε σπίτι με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία, που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.

Το οροφοδιαμέρισμα θα είναι έτοιμο σε λίγο διάστημα, αφού σήμερα μπήκε και η ηλεκτρική κουζίνα της, σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε!”

Το ζευγάρι θα μείνει στο νέο σπίτι με τα τρία κορίτσια, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Ενώ, ο Άγγελος θα φύγει στο εξωτερικό και τελικά δεν θα πάει για σπουδές στην Αμερική αλλά στη Μεγάλη Βρετανία.

Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε επίσης: «Ο μέσος όρος της τιμής πώλησης των νέων σπιτιών στην Κηφισιά αγγίζει τα 5.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Πράγμα που σημαίνει ότι ένα ακίνητο αντίστοιχων τετραγωνικών, με μία απλή μαθηματική πράξη κοστίζει 1.650.000 ευρώ»!

Όμως η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως ήδη αισθάνεται νοσταλγία, αφού τις τελευταίες ημέρες αναρτά διαρκώς φωτογραφίες από το σπίτι της στα Μελίσσια.