• 19 Ιανουαρίου, 2022

Μενεγάκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: “Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις”

 Μενεγάκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: “Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις”

«Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο» ανέφερε συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος δημοσιοποίησε σε πορνογραφικό σάιτ εικόνες και βίντεο από προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς έχει το δικαίωμα κανείς να σου κάνει κάτι τέτοιο, είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι, είτε είναι σχέση είτε είναι κάτι τελείως περαστικό. Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα. Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Νέα καταγγελία από τραγουδίστρια για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Ως μητέρα που έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες, το θέμα μου εμένα προσωπικά είναι να μάθουμε όλοι, κι εμείς οι γονείς αλλά και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά μας, να περάσουμε μερικά μηνύματα. Να μάθουμε από τι μπορεί κανείς σήμερα πραγματικά να κινδυνεύσει και πώς μπορεί να προστατευθεί» ανέφερε.

«Εμείς εδώ δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο. Είμαστε πάντα μαζί με όλα τα θύματα, με όποιον βρίσκεται σε μια τέτοια θέση 100%. Κανείς δεν δικαιούται να ζήσει κάτι τέτοιο. Κανείς. Και νομίζω ότι κάποια πράγματα με μία ή με πολλές συγγνώμες, δυστυχώς δεν τελειώνουν» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη κλείνοντας το θέμα.

Πηγή: newsbeast.gr