• 26 Ιουλίου, 2021

Μέλη της ακροδεξιάς “Γαλάζιας Στρατιάς” φωτογραφίζονται έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ

 Μέλη της ακροδεξιάς “Γαλάζιας Στρατιάς” φωτογραφίζονται  έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ

Κατάλοιπα της «Χρυσής Αυγής» επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο μέσω του ποδοσφαίρου.

Τα μέλη της οργάνωσης «Γαλάζια Στρατιά», παρακλάδι της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν και φωτογραφήθηκαν έξω από την ΕΠΟ.

Με αφορμή την συμβολική κίνηση που γίνεται πριν από τα παιχνίδια του EURO, σε μία προσπάθεια να διαδοθεί το μήνυμα εναντίον του ρατσισμού, σε συνέχεια του Black Lives Matter στις ΗΠΑ, ύψωσαν πανό έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ και αναφέρουν «για Έλληνες δε γονατίσατε ποτέ», ενώ στο συνοδευτικό κείμενο της ανάρτησής τους κάνουν λόγο για «φυλακίσεις αθώων», αναφερόμενοι σε ακροδεξιά μέλη οργανώσεων.

Περικαρδίτιδα λόγω εμβολιασμού;: Τα CDC σήμαναν συναγερμό – “Δυσκαμψία” στην ελληνική εμβολιαστική πολιτική

«Επειδή ως Εθνικιστές δεν έχουμε μάθει ποτέ να σιωπούμε, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο παλαιοί και νεότεροι Συναγωνιστές οπαδοί, συσπειρωθήκαμε και πάλι ώστε να επαναδραστηριοποιήσουμε τον Σύνδεσμο μας» αναφέρουν οι ίδιοι στο κείμενοι που συνοδεύει τη φωτογραφία ενώ επισημαίνουν πως αυτή είναι μια συμβολική κίνηση που σηματοδοτεί την αρχή της εκ νέου δράσης τους. Δε διστάζουν μάλιστα να καλέσουν «όλους τους εθνικιστές οπαδούς να έρθουν στο πλευρό μας», διαβεβαιώνοντας «εχθρούς και “φίλους” ότι το μέλλον επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις εκ μέρους μας».