• 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Μεγάλος Περίπατος: Ο ανάδοχος του έργου (για τις ζαρντινιέρες) επ’ αφορμής COVID 19 αμφισβητεί τον κοροναϊό

 Μεγάλος Περίπατος: Ο ανάδοχος του έργου (για τις ζαρντινιέρες) επ’ αφορμής COVID 19 αμφισβητεί τον κοροναϊό

Η εταιρεία Urban Innovations η οποία ανήκει στον Κώστα Τσίντζα και η οποία πήρε το διαγωνισμό για την προμήθεια μεταξύ άλλων και για τις πανάκριβες ζαρντινιέρες, ιδρύθηκε το ’75 στην Καρδίτσα με την επωνυμία Χυτήρια – μηχανουργεία Τσίντζα και αν και αρχικά κατασκεύαζε αγροτικά μηχανήματα, τώρα ασχολείται αποκλειστικά με προϊόντα εξοπλισμού πόλεων, συμμετέχοντας από το 2010 σε διαγωνισμούς του δημοσίου.

Την διεύθυνση της εταιρίας από το 2009 έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Τσίντζας, ο οποίος είναι και ο νόμιμος εκπρόσωπος της Urban Innovations.

Σύμφωνα με την απόφαση τo 2020 η εταιρία του κυρίου Τσίντζα έρχεται να αναλάβει την προμήθεια του εξοπλισμού «για την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19».

Ο ίδιος ο Κώστας Τσίντζας με ανάρτησή του στο facebook στις 16 Μαρτίου αμφισβητεί τον κορονοϊό. Σημειώνεται μάλιστα πως τότε είχαν ήδη ληφθεί σοβαρά μέτρα (Μεταξύ των άλλων στις 11 Μαρτίου είχαν κλείσει τα σχολεία, ενώ από τις αρχές Φεβρουαρίου είχαν ακυρωθεί όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις).

Σημειώνει μάλιστα:

«Βρε μπας και παίζει και λίγο προπαγάνδα σε όλο αυτό; Λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό»

Γράφει συγκεκριμένα:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΙΟ??? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΡΑΓΕ??? ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΚΙΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΛΕΟΝ… ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΑΓΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ??? ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ??? ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ…

Εύλογοι οι συνειρμοί με την καμπάνια Πέτσα, και το γεγονός ότι αποκλείστηκαν από την χρηματοδότηση ΜΜΕ όπως το documento, με την δικαιολογία όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι δεν πίστευε στον κοροναϊό.

Για την ιστορία οι 570 ορθογώνιες ζαρντινιέρες κόστισαν συνολικά 313.000 ευρώ και αφού έγινε χαμός στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δήμαρχος είπε πως είναι έξυπνες ζαρντινιέρες, βαριές για να μην βανδαλίζονται, έχουν αντιγκράφιτι κάλυψη και μεγάλη εγγύηση…