• 16 Οκτωβρίου, 2021

Μεγάλος Περίπατος 2: Πλατάνια στην Πανεπιστημίου, σάλος στα social – Τι είπε ο Μπακογιάννης στο MEGA (vid)

 Μεγάλος Περίπατος 2: Πλατάνια στην Πανεπιστημίου, σάλος στα social – Τι είπε ο Μπακογιάννης στο MEGA (vid)

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αφού είδε ότι τελικά δεν βγήκε ο δαπανηρότατος Μεγάλος Περίπατος, επανέρχεται με νέες παρεμβάσεις ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ στην Πανεπιστημίου. Όπως είπε σήμερα μιλώντας στο Mega ο Κ. Μπακογιάννης, οι φοίνικες θα φύγουν από την Πανεπιστημίου και θα μπουν σε γειτονιές, ενώ από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα θα φυτευτούν 82 συνολικά πλατάνια!

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων θα προσφέρει επιπλέον 19.360 τ.μ. «αισθητικά αναβαθμισμένου δημόσιου χώρου».

Ο δήμαρχος είπε επίσης πως οι λωρίδες στη Πανεπιστημίου θα παραμείνουν ως έχουν και πως τα νέα έργα δεν θα επηρεάσουν την κυκλοφορία. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η κίνηση δεν σχετίζεται με τις παρεμβάσεις στη Πανεπιστημίου και στους δρόμους του Περιπάτου.

Ακόμη, για το άγαλμα της Κάλλας που προκάλεσε αντιδράσεις, είπε πως δεν είναι δυνατόν να αρέσει σε όλους, αλλά τιμά τη μνήμη της Μαρίας Κάλλας, δηλώνοντας: «δεν έχω δει ένα άγαλμα που να μοιάζει ακριβώς με έναν άνθρωπο».

Την ίδια ώρα, στη σελίδα του Δήμου Αθηναίων στο Facebook έχει ξεσπάσει κατακραυγή από αγανακτισμένους πολίτες, που βλέπουν ότι για ακόμη μία φορά θα «πληρώσουν… το μάρμαρο» ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ!

Αυτό που ακολουθεί στα σχόλια είναι η αγανάκτηση του κόσμου, που για ακόμη μια φορά θα βάλει το χέρι στην τσέπη για την πραγματοποίηση του έργου αυτού.

«Φάτε κι άλλο, από ότι βλέπουμε πάτο δεν έχετε.. πεζοδρόμια δεν υπάρχουν, οι πεζόδρομοι και το κέντρο βρωμάνε, Μπακογιάννη εδώ δεν είναι Καρπενήσι αλλά και τι έγινε, δικά σου λεφτά χαλάς;; γελοίοι»

«Όσοι έχουμε ζήσει όλη τη ζωή μας στην Αθήνα, θέλουμε την πόλη μας όπως ήταν πριν αποφασίσετε να την κάνετε Καρπενήσι.
ΕΝΑ boulevard έχουμε, αυτό της Πανεπιστημίου. Κάντε μια βόλτα να δείτε την ασύλληπτη βρομιά πάνω στα παγκάκια που αγοράσατε και τοποθετήσατε με τόση απερισκεψία. Για την κάνναβη στα πανάκριβα παρτέρια δεν θα πω επειδή θα μακρύνει η συζήτηση. Δεν σας ψηφίσαμε να κάνετε φαραωνικές επεμβάσεις. Την πόλη μας καθαρή θελουμε, χωρίς σπατάλες εκατομμυρίων που μαζεύτηκαν με αίμα αντιστρέφοντας τον οικονομικό κατήφορο που συνέχισαν όλοι πλην του προκατόχου σας. Δεν είναι που μας έχετε κάνει να ντρεπόμαστε για την εμπιστοσύνη που σας δείξαμε αλλά που δεν σας νοιάζει τελικά για τους πολίτες.»

«κ αν δεν πετυχει…δεν χαθηκε ο κοσμος. ..θα βγει ο δημαρχος και θα κανει δηλωσεις/διαπιστωσης της αποτυχιας του.»

«Τρέμω στην ιδέα του πόσο θα στοιχίσει το καθε δέντρο, κρίνοντας από τις τιμές των ψευδόπιπεριών»

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.