Μεγάλη απώλεια για τη δημοσιογραφία: Έφυγε ο Άκης Τσόπελας

 Μεγάλη απώλεια για τη δημοσιογραφία: Έφυγε ο Άκης Τσόπελας

Το θάνατο ενός εκ των κορυφαίων αθλητικών συντακτών θρηνεί η ελληνική δημοσιογραφία. Ο Άκης Τσόπελας έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη…

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Άκης Τσόπελας μετά από σκληρή μάχη ετών με την επάρατο νόσο. Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες έχοντας γράψει τη δική του ξεχωριστή πορεία σε πολλά μέσα μεταξύ των οποίων η εφημερίδα Βραδυνή, το ΦΩΣ των Σπορ, η Sportime και η Sportday, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, αλλά και οι ιστοσελίδες prasinanea.gr και ritorno2015.com.

Ακόμα, είχε διατελέσει υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα, η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Άκη Τσόπελα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Ο εκλιπών δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε σταθερή παρουσία στα δημοσιογραφικά θεωρεία τόσο του «Απόστολος Νικολαΐδης» όσο και του Ολυμπιακού Σταδίου στους αγώνες της ομάδας μας. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Χρήστος Σταθόπουλος