• 16 Ιανουαρίου, 2021

Με τετραπληγία ο 24χρονος που βούτηξε για τον σταυρό στην Εύβοια

 Με τετραπληγία ο 24χρονος που βούτηξε για τον σταυρό στην Εύβοια

Με τετραπληγία διεγνώσθη ο 24χρονος από την Εύβοια, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει τον σταυρό, χθες, ανήμερα των Θεοφανείων, για να πιάσει τον Σταυρό και τραυματίστηκε σοβαρά σε κεφάλι και αυχένα.

Ο 24χρονος ήταν ένα από τα πέντε άτομα που βούτηξαν στην Αμάρυνθο της Ερέτριας για να πιάσουν τον σταυρό χθες Τετάρτη 6 Ιανουαρίου. Ωστόσο, τα νερά ήταν ιδιαίτερα ρηχά και ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τον αυχένα. Αρχικά στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό ενώ έπειτα έφτασε καΐκι στο σημείο, ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι της Αμαρύνθου.

ΓΕΕΘΑ: Οδηγίες προς τους υπόχρεους στρατιωτικής θητείας της 11ης Ιανουαρίου

Ο νεαρός νοσηλεύτηκε αρχικά στο Γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας με και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ. Εκεί διαπιστώθηκε πως ο άνδρας υπέστη πλήρη τετραπληγία και αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική.

Σύμφωνα με το eviathema, o αδερφός του 24χρονου έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ πριν από λίγες ημέρες, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο νεαρός έγινε και δότης μυελού των οστών.