• 16 Ιουνίου, 2021

Με παρέα στο L’ Abreuvoir Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη, μετά το μήνυμα για την ελληνοτουρκική κρίση

 Με παρέα στο L’ Abreuvoir Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη, μετά το μήνυμα για την ελληνοτουρκική κρίση

Ο δροσερός κήπος του εμβληματικού L’ Abreuvoir είναι αναμφίβολα το πλέον “in” σημείο της καλοκαιρινής Αθήνας και προσφέρεται για εκείνους που επιθυμούν στιγμές χαλάρωσης παραμένοντας στην άδεια πρωτεύουσα. Λογικό, ως εκ τούτου, να το επιλέξει ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του για μια ανάπαυλα, το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά την εκφώνηση του μυνήματός του για την ελληνοτουρκική κρίση.

Όπως μαθαίνω από “έκτακτο συνεργάτη” της στήλης που βρισκόταν στον κήπο του L’ Abreuvoir, ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη (η κατοικία των οποίων βρίσκεται λίγο βορειότερα στην περιφερειακή του Λυκκαβητού) προσήλθαν περίπου στις 9 και τέταρτο συνοδευόμενη από μία φίλη τους και κάθησαν στο τραπέζι έξι ατόμων που βρίσκεται δεξιά μπαίνοντας στην αυλή του φημισμένου εστιατορίου.

Η πρωθυπουργική φρουρά ακροβολίστηκε εντός του κήπου όσο και στον μικρό δρόμο μπροστά στο ρεστωράν. Ο πρωθυπουργός φορούσε, όπως μου λένε, casual μακρυμάνικο πουκάμισο και ήταν ιδιαίτερα εύχαρις, όπως και η συντροφιά του ζεύγους.

Σε κοντινό τραπέζι συνέντρωγαν, τυχαία, και ο διευθυντής μεγάλης εφημερίδας με επιρροή στην κεντροδεξιά μαζί με παλαιό συνεργάτη του.