Με κοροναϊό ο Άκης Παυλόπουλος (vid)

 Με κοροναϊό ο Άκης Παυλόπουλος (vid)

Απών από την εκπομπή του Open, ήταν σήμερα το πρωί ο Ακης Παυλόπουλος, λόγω κοροναϊού.

“Ο Άκης Παυλόπουλος είναι καλά, είναι ήπια τα συμπτώματα του”, είπε η Ευλαμπία Ρέβη στο ξεκίνημα της εκπομπής του OPEN, κάνοντας γνωστό ότι ο συμπαρουσιαστής της κόλλησε κοροναϊό και γι’ αυτό απουσιάζει.

«Να πούμε για τους φίλους που τώρα άνοιξαν τους δέκτες τους ότι ο Άκης Παυλόπουλος έχει κοροναϊό με ήπια συμπτώματα. Για αυτό και σήμερα δεν είναι εδώ μαζί μας. Του ευχόμαστε όλοι περαστικά» τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του OPEN.

«Τον φάγατε! Τον φάγατε τον άνθρωπο» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Γιάννης Σαραντάκος απευθυνόμενος στο νέο δίδυμο στην παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής του OPEN, καθώς ο Σπύρος Φρεμεντίτης είχε πάρει τη θέση δίπλα στην Ευλαμπία Ρέβη. «Κάποια στιγμή όταν επέστρεψα από τη δική μου νόσηση, πρέπει να αποκαλύψουμε ότι του έλεγα πως θα κολλήσουμε όλοι και εκείνος το αρνείτο πεισματικά».

«Ο Άκης μας είναι καλά, είναι ήπια τα συμπτώματα του και εμείς κυρίες και κύριοι κάνουμε τα τεστ και ελπίζω να μην επαληθευτεί ο Γιάννης Σαραντάκος πως θα το κολλήσουμε όλοι» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Ευλαμπία Ρέβη.

Χρήστος Σταθόπουλος