• 22 Ιανουαρίου, 2022

Με κοροναϊό 128 αστυνομικοί στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Οι 65 στη Μυτιλήνη

 Με κοροναϊό 128 αστυνομικοί στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Οι 65 στη Μυτιλήνη

Η μεγάλη διασπορά του κοροναϊκού στο αστυνομικό Σώμα δεν επιβεβαιώνει τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων περί υψηλού εμβολιασμού τους.

Μόνο στην περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, έχουν εντοπιστεί 128 αστυνομικοί θετικοί στον κορονοϊό. Από αυτούς, οι 65 βρίσκονται στη Μυτιλήνη, την ώρα που το νησί καταγράφει το ένα «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων πίσω από το άλλο. Χαρακτηριστικό είναι ότι την Τρίτη (04.01.2022) στην Λέσβο αναφέρθηκαν 325 νέες μολύνσεις.

«Η Όμικρον θερίζει παντού. Και στην αστυνομία, και στους νοσηλευτές. Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στοιχεία, αλλά και στην Αττική ξέρω ότι πολλοί συνάδελφοι νοσούν. Στο Βύρωνα κλείσαμε ένα ολόκληρο γραφείο. Ακόμα δεν έχει υπάρξει τέτοιο πρόβλημα ώστε να δημιουργείται πρόβλημα αστυνόμευσης, ιδιαίτερα στις μάχιμες ομάδες. Αλλά δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα δεδομένα» σημείωσε σχετικά μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega» ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ήδη κοντεύουμε να φτάσουμε στο 85% στον εμβολιασμό των αστυνομικών. Πάνω από το 50% των αστυνομικών δεν ήθελαν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Δεν ήμασταν αρνητές, είχαμε πολλά νέα παιδιά που αισθάνονταν άτρωτοι, αλλά και πολλούς συναδέλφους που φοβόντουσαν», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αγνώριστη η πλατεία Κολωνακίου – Κόπηκαν όλα τα δέντρα – Καταγγελία από την Ανοιχτή Πόλη (εικόνες)