• 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Με απόφαση Μπακογιάννη η Έβερτ επανήλθε στο προσκήνιο του Δήμου Αθηναίων – Είχε αποκαλέσει τρωκτικά τους διαδηλωτές του ΚΚΕ

 Με απόφαση Μπακογιάννη η Έβερτ επανήλθε στο προσκήνιο του Δήμου Αθηναίων – Είχε αποκαλέσει τρωκτικά τους διαδηλωτές του ΚΚΕ

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης επανάφερε στο Δήμο την Αλεξία Έβερτ η οποία ως αντιδήμαρχος σχολίασε με αισχρό τρόπο τη συγκέντρωση του Κομμουνιστικού Κόμματος στην αμερικάνικη πρεσβεία, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου χαρακτηρίζοντας τους διαδηλωτές «κατσαρίδες και τρωκτικά».

Ο Κώστας Μπακογιάννης προχώρησε σε ανασχηματισμό της ομάδας των αντιδημάρχων αλλά και των προέδρων των εταιρειών του δήμου.

Έτσι η αποπεμφθείσα κ. Έβερτ επανέρχεται στα δημοτικά πράγματα καθώς ο Κ. Μπακογιάννης εισηγήθηκε τώρα να αναλάβει πρόεδρος στην Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής των Αθηνών, ενώ αναβαθμίζεται και η Κατερίνα Γκαγκάκη!

Ειδικότερα, μετά την επαναφορά της Κατερίνας Γκαγκάκη πέρυσι το καλοκαίρι, -η οποία είχε απομακρυνθεί γιατί σε πάνελ εκπομπής γελούσε περιπαικτικά και χλευαστικά για περιστατικό ασέλγειας σε βάρος φοιτήτριας και τότε είχε απομακρυνθεί από τη προεδρία της «Τεχνόπολης»- η ίδια αναλαμβάνει αντιδήμαρχος με θητεία ως το επόμενο καλοκαίρι και αρμοδιότητα την Κοινωνική Αλληλεγγύη και την Κοινωνία των Πολιτών.