• 6 Αυγούστου, 2021

Με ανασφάλιστο αυτοκίνητο χτύπησε και εγκατέλειψε τη Δήμητρα της Λέσβου ο 83χρονος

 Με ανασφάλιστο αυτοκίνητο χτύπησε και εγκατέλειψε τη Δήμητρα της Λέσβου ο 83χρονος

Με μία μαύρη ανασφάλιστη Mercedes, ο 83χρονος από τη Γλυφάδα χτύπησε και εγκατέλειψε τη Δήμητρα της Λέσβου.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με το protothema.gr, μέσα από το φάκελο της δικογραφίας που σχηματίζει η Τροχαία Καλλιθέας όπου έχει επεξεργαστεί όλο το οπτικό υλικό που αποτυπώνει λεπτό προς λεπτό το χρονικό του τρόμου στην παραλιακή το ξημέρωμα της 9ης Απριλίου.

Γλυκά Νερά: Πώς ο πιλότος ξεφορτώθηκε την κάρτα μνήμης και τα χρυσαφικά

Η οικογένεια του Δημήτρη Καλογιάννη, μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, αναμένοντας παράλληλα το πόρισμα της ιατροδικαστικής, ενώ βρίσκονται και στο στάδιο της αναζήτησης πραγματογνώμονα όπου θα εξετάσει τις συνθήκες του τροχαίου.

Μέσω της δικηγόρου τους κυρίας Λίλας Ραγκούση, οι συγγενείς του Δημήτρη Καλογιάννη, μόλις λάβουν το φάκελο της δικογραφίας προτίθενται να στραφούν νομικά εναντίον του 83χρονου οδηγού που παρέσυρε τη «Δήμητρα της Λέσβου» και της συζύγου του καθώς πληροφορίες από την Τροχαία λένε ότι το μαύρο Mercedes είναι στο όνομα της.

Η κυρία Ραγκούση σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η ανανέωση διπλώματος του 83χρονου η οποία έγινε τον Ιούνιο του 2019 και λόγω του προχωρημένου της ηλικίας που διαρκεί για δυο έτη, μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Πηγή: protothema.gr