• 18 Ιουνίου, 2021

MasterChef: Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση μετά την αποχώρηση της Μαρίνας Ντεμολλάι

 MasterChef: Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση μετά την αποχώρηση της Μαρίνας Ντεμολλάι

Mια ανάσα από τον τελικό του MasterChef έφτασε η Μαρίνα Ντεμολλάι αλλά αποχώρησε.

Η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε την οικογένειά της.

«Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις από τον διαγωνισμό έχουν να κάνουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή.

Θα μου επιτρέψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στην Μαμά μου και ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα αλλά εσύ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που όταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη .Που δεν έλειψε Αγάπη από τα μωρά μου . Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τόσο νόημα όταν την λέω για σένα . Είσαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου .
Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Άγρια δολοφονία στη Βάρη – Μαφιόζικη εκτέλεση με σφαίρα στο κεφάλι στη μέση του δρόμου

Στον άντρα μου τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που πάντα με στηρίζεις!!!και που όσο απουσίαζα φρόντιζες να είναι όλα όπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου !!!Στήριγμα μου ! Εμείς !!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ Ολους !!!