“Μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει και πέθανε” – Συγκλονίζει ο πατέρας του 7χρονου από τη Θεσσαλονίκη

 “Μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει και πέθανε” – Συγκλονίζει ο πατέρας του 7χρονου από τη Θεσσαλονίκη

“Στην αρχή μας είπαν ότι το παιδί μου δεν κινδυνεύει, αλλά τελικά κατέληξε” λέει ο πατέρας του 7χρονου αγοριού που έφυγε από τη ζωή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας του αγοριού αναφέρει στο newsit.gr ότι ο 7χρονος Μάριος, που πέθανε στα επείγοντα του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και πλέον περιμένουν «τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής» για να μάθουν με τη σύζυγό του τι συνέβη στο παιδί τους. 

Ο τραγικός πατέρας περιγράφει τα τελευταία 24ωρα αγωνίας που πέρασαν «είχε επί δύο μέρες χαμηλό πυρετό, την προηγούμενη μέρα είχαμε πάει και στην παιδίατρο και την Τρίτη το πρωί που ξύπνησε το παιδί άρχισε να πονάει. Μέσα σε 5-10 λεπτά άρχισε να επιβαρύνεται η κατάσταση, να μην μπορεί να αναπνεύσει και πήγαμε στο νοσοκομείο. Στην αρχή μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει. Αλλά δυστυχώς κατέληξε. Τώρα που έγινε, δεν μας είπαν τίποτα, απολύτως τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, το μικρό αγόρι μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης, περίπου στις 9:30 στα επείγοντα του νοσοκομείου με ασθενοφόρο.

Μάλιστα, το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο με σπασμούς, πυρετό, ενώ, παρουσίασε χαμηλές τιμές στις εργαστηριακές εξετάσεις του και αναιμία.

Ο μικρός υπέστη ανακοπή και παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να το σώσουν.

«Είναι μεγάλος ο πόνος, πολύ μεγάλος», καταλήγει ο πατέρας του παιδιού. 

Η κηδεία του μικρού Μάριου θα γίνει σήμερα στις 4 το μεσημέρι στην εκκλησία Αγία Αναστασία στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου είχε βαφτιστεί το παιδί.

Χρήστος Σταθόπουλος