• 16 Απριλίου, 2021

Μαρτυρία που καθηλώνει από ασθενή με κοροναϊό: “Ενιωσα να πνίγομαι χωρίς οξυγόνο”

 Μαρτυρία που καθηλώνει από ασθενή με κοροναϊό: “Ενιωσα να πνίγομαι χωρίς οξυγόνο”

Συνταρακτική είναι η εξομολόγηση του δικηγόρου, Πέτρου Πανάγου, για την μάχη που έδωσε με τον κοροναϊό, στο νοσοκομείο Σωτηρία. «Ενιωθα σαν να πνίγομαι χωρίς οξυγόνο. Είμαι 40 χρονών, είμαι αθλητής δεν είχα κανένα πρόβλημα. Νόμιζα θα κάνω διακοπές στο σπίτι μου. Το υποτίμησα. Έκανε υποτροπή όταν με χτύπησε στον πνεύμονα», είπε για την εμπειρία του.

Ο ίδιος εξήγησε πως για 2 ημέρες δεν είχε γεύση και όταν η όσφρηση επέστρεψε τον χτύπησε η πνευμονία. ««Ήμουν στο σπίτι και αισθανόμουν ότι πνιγόμουν ότι κάνω ανάδυση από βάθος 20 μέτρων με βαρίδι στα πόδια», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Φοβήθηκα πολύ αν θα φτάσω στο νοσοκομείο. Ένιωθα σαν να περνούσε από πάνω μου νταλίκα», πρόσθεσε ο κ. Πανάγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαδάχτυλος: “Η πανδημία δεν κάμπτεται” – Ρίσκο το άνοιγμα των σχολείων

Ο 40χρονος δικηγόρος εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ πως υπάρχει τρόμος και πανικός στα μάτια όσων νοσηλεύονται. Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο που βρίσκεται και στην διαχείριση από το προσωπικό του νοσοκομείου επεσήμανε πως: «Με συγκλόνισε που ασθενής δίπλα μου αποκαλούσε τη νοσηλεύτρια μαμά». Ερωτηθείς για το τι θα έλεγε σε αρνητή ανέφερε πως θα του έλεγε να κάνει μια βόλτα από το νοσοκομείο Σωτηρία να ακούσει τους ήχους να των μηχανημάτων και να δει τους ασθενείς που μάχονται για την ζωή τους.