• 23 Απριλίου, 2021

Μαλεσίνα: Θερίζει ο κοροναϊός, νεκρός πατέρας χωρίς υποκείμενα νοσήματα

 Μαλεσίνα: Θερίζει ο κοροναϊός, νεκρός πατέρας χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Δέκα νεκρούς μετράει η Μαλεσίνα τις τελευταίες μέρες από τον κοροναϊό, ενώ ακόμα ένας κάτοικος πέθανε στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, μετά την απώλεια του 38χρονου πατέρα την Παρασκευή (19/03), τα ξημερώματα της Κυριακής (21/03) πέθανε ένας ακόμη οικογενειάρχης, πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος έδωσε μάχη με τον θανατηφόρο ιό για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το «lamiareport.gr», ο 44χρονος παρά το ότι δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη, ενώ τη θέση του στη ΜΕΘ πήρε ένας 70χρονος που νοσηλευόταν στο «πέτρινο» και διασωληνώθηκε.

Θυελλώδες παρασκήνιο: Η επιστράτευση Γεραπετρίτη δεν έπεισε – Βαθύς διχασμός, οριακές ψηφοφορίες, απόρριψη προτάσεων

Όλα τα κρεβάτια στη ΜΕΘ Covid είναι γεμάτα (12 στα 12) και μάλιστα σε κάποια από αυτά δίνουν άνιση μάχη νέοι άνθρωποι, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας «χτυπημένοι» από τον ύπουλο ιό.

Η απώλεια του 44χρονου πατέρα ανεβάζει τον αριθμό των θανάτων στην Κοινότητα της Μαλεσίνας στους 10 μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ συνολικά στη Φθιώτιδα μετράμε 60 θανάτους από κορωνοϊό.